BIST 10.159
DOLAR 32,23
EURO 35,17
ALTIN 2.474,25
HABER /  MEDYA

Emre Uslu bağlandı kıyamet koptu

Cevap hakkı isteyen Emre Uslu, öyle şeyler söyledi ki ekranda kavga çıktı.

Abone ol

Hikmet Genç, Emre Uslu'nun benim ismimi orada kimse ağzına almasın şeklindeki sözlerine "sen kim oluyorsun" diye cevap verdi.

CNN Türk'te yayınlanan Ne Oluyor programına katılan Star Gazetesi yazarı Hikmet Genç İstanbul'da yapılan operasyona ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hikmet Genç, "Cemaat bu operasyonun bir tarafında duruyor tamamen bağlantılı diyemem ama bir yerde ilişkisi bulunuyor" şeklinde yorum yaptı. Hikmet Genç şunları söyledi:

OPERASYON OLACAĞININA DAİR ÖNCEDEN TWEET ATTILAR

"Emre Uslu aylar önce bu operasyonla ilgili tweet atıyor. Amirine bile haber vermeden yapılan böylesine gizli bir operasyonu nereden haber alıyor? üstelik G harfini büyük tutarak yapıyor. Yarın İslamcıları rezil edeceğiz, yandaş yazarlara gününü göstereceğiz gibi tehditleri alıyoruz. bunlar Yurt dışına bile çıkamayacak gibi sözlerle tehdit savuruyorlar.

Biz daha ortada bir şey yokken biz bunlara itiraz ettik. Birilerde yarın şunlar alınacak laflarını duyabiliriz. ben aylardır birileri alınacak haberini yurt dışından olmama rağmen Cemaat'ten arkadaşlardan duyuyorum Yarın birilerini alınacak lafını aylardır duyuyorum. Sabah bir kalkıyoruz pat birden olaya ait olduğu iddia edilen belgeler ortaya dökülüyor. Bu işin tamamını Cemaat yaptı demiyorum ama bu operasyonun bir tarafında cemaat duruyor. Cemaat bu operasyonun neresinde duruyor? Bu gelişmeler korkutuyor beni. Bugün Gazetesi'ni açıp bakarsanız Cemaat bu operasyonun bir parçası bunu görürsünüz."

EMRE USLU İLE GENÇ ARASINDA GERGİNLİK

Programa cevap hakkı doğduğu gerekçesiyle bağlanan Taraf Gazetesi yazarı Emre Uslu 'Bakan Güler'in oğlu hakkında bir twit atmıştım ama bu operasyondan haber olduğum anlamına gelmez' diyerek kendini savunmaya çalıştı. Ardından 'Oradakiler adımı ağzına alıp kirletmesinler diyerek' Hikmet Genç'e sataşma yaptı.