BIST 10.157
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.391,05
HABER /  GÜNCEL

Emre Güngör hatasına yanıyor

Rijkaard'ın Servet'i yedek bırakarak 11'e monte ettiği Emre Güngör, hala Trabzon maçındaki hatasının acısını yaşıyor.

Abone ol

Rijkaard’ın Servet’i yedek bırakarak 11’e monte ettiği Emre Güngör, hala Trabzon maçındaki hatasının acısını yaşıyor.

Sarı-kırmızılı oyuncu yakınlarına “Sağolsunlar hocam ve takım arkadaşlarım bana büyük destek verdi, moralimi düzeltmeye çalıştı. Acım biraz olsun azaldı. En büyük tesellim şampiyonluk yarışı devam ediyor. İnşallah sezon sonu bu mutluluğu biz yaşarız ve ben de yaptığım hatayı unuturum. Ama bir de şampiyon olamazsak bunu düşünmek bile istemiyorum, asıl o zaman kahrolurum” diyerek dert yandı.

Arda sahaya Elano kızağa

Trabzonspor maçında çok kötü bir performans ortaya koyan, Rijkaard’ın erkenden oyundan aldığı Elano, Fener derbisinde kesik yiyecek. Hollandalı çalıştırıcının sağlık durumu iyiye giden Arda Turan’ı ilk 11’de sahaya sürerek, Brezilyalı oyuncuyu kulübeye çekeceği belirtildi. Arda da “Derbide mutlaka sahaya çıkacağım” diye konuştu...

POLAT’TAN Öztürk’e tepki

Seçim çalışmalarını sürdüren Adnan Polat, GSYİAD’ın düzenlediği organizasyonda rakibi Adnan Öztürk’e tepki gösterdi. Canaydın’ın durumunun seçim siyaseti içine sokulmasına tepki gösteren Polat, “Ziyareti kendisine kalmalıydı. Medyaya haber vererek, davulla zurnayla yapılmaz bu işler. Canaydın, başlattığımız projeleri bitirmemizi istedi” derken, ölüm haberinden sonra “Çok üzgünüm. Söyleyecek bir şeyim yok” açıklamasını yaptı.