BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR

Emre eşiyle birlikte poz verdi

Emre Belezoğlu düğün sonrası ilk gez eşiyle birlikte medyanın karşısında. Evlerinin önünde poz verdiler.

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, eşi Tuğba ile Fenerbahçe Dergisi'nin nisan ayı sayısına röportaj verdi. Emre, evlenmeden önce şimdiki eşi ile medyadan kaçıyordu. Belözoğlu çiftinin sadece düğününde fotoğrafları çekilmişti. Emre eşi ile villasının önünde görüntü verdi.

KUPAYI ALACAĞIZ

Emre, Fenerbahçe Dergisi'nin nisan ayı sayısında yer alan röportajında, Fortis Türkiye Kupası'nda iddialı olduklarını belirterek, "Fortis Türkiye Kupası'nı bu sene alacağımıza gerçekten çok inanıyorum. Üstüne basa basa yakınlaşıyoruz kupaya. Lig maçlarını da kupa maçları gibi götürebilseydik, şu anda açık ara lider olabilirdik"" diye konuştu.

HALA ŞANSIMIZ VAR

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk için şanslarının devam ettiğ ini belirten Emre, "Ben lig şampiyonluğuyla ilgili karamsar düşünmüyorum. Hala şansımız var. İçerideki ortamı da bildiğim için inancım kuvvetli. Kendi rakiplerimizle olan maçlar değil de rakibimiz olmayan takımlarla yaptığımız maçlar çok belirleyici olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Yaptığı hareketin doğru olmadığını anlatan Emre Belözoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

GÜZEL MALZEME VERİYORUM

"Belki olmaması gerekiyor, ancak var. Ben artık yere tükürürken bile düşünüyorum, acaba bunu da çekiyorlar mı, millete nasıl örnek olacağız diye... Açıkçası bu haldeyim. Yere tükürürken bile dikkat eder hale geldim. Kimse yanlış anlamasın, boğazımız kuruyor diye yere tükürüyoruz. Çime 'Allah seni kahretmesin' diyerek tükürmüyoruz. Yani ben, Emre olarak çok güzel malzeme veriyorum, onlar da güzelce oynuyorlar. Onlar hatalı değil, ama ben de değilim. Bugüne kadar kimsenin ne ayağını ne de başka bir yerini incittim. Benim bileğim ve ayağım kırı ldı, ama kimsenin ayağına, gözüne bir şey yapmadım. Beni böyle gösteriyorlar, ben de onlara malzeme veriyorum işte. Varsın beni böyle bilmek isteyen bilsin, ama beni tanıyanlar, bu mizaçta olmadığımı bilirler."

EMRE'NİN EŞİYLE BİRLİKTE ÇEKTİRDİĞİ FOTOĞRAFLAR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]