BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,04
ALTIN 2.474,39
HABER /  GÜNCEL

Emre de mi Fenerbahçe'den kopuyor?

Sarı lacivertli takım sezona hazırlanmak için yurt dışına çıkarken kaptanının İstanbul’da kalması kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Abone ol

Fenerbahçe sezon hazırlıkları kampasında bugün Almanya'nın Münih kentine yakın Bad Gögging bölgesine gidip 10 günlük kamp yapacak.  
 
Sarı lacivertlilerin yurt dışı kampına takımın kaptanlarından Emre Belözoğlu'nun katılmayacak olması kafalarda soru işaretleri yarattı.  
 
Şike soruşturması kapsamında 10 gün önce ifadesine başvurulan milli futbolcu, teknik direktör Aykut Kocaman'la özel bir görüşme yaparak, milli oyunculara verilen 3-4 günlük izni şimdiden kullanmak istediğini belirtti.

Kocaman'ın da bu isteği olumlu karşıladığı ifade edilirken, İstanbul'da kalacak olan tecrübeli futbolcunun tek başına kondisyon antrenmanları yapacağı belirtildi. Ancak bu durum bazı kesimlerce Emre'nin takımdan ayrılmak istediği şeklinde yorumlandı.. Sarı lacivertli takımın Almanya kampında yarın Nürnberg ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyeck olan Emre Belözoğlu'nun, kendisini hazır hissetmesi durumunda 4-5 gün sonra takımın yurt dışı kampına katılabileceğini söylediği öğrenildi.

Topuk Yaylası'ndan erken dönmüştü

Emre Belözoğlu, Düzce'deki Topuk Yaylası'nda yapılan sezon hazırlıkları sırasında da sakatlığının tedavisini gerekçe göstererek, İstanbul'a erken dönmüştü. Oysa, kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık o sırada kampta bulunuyordu.

Milli futbolcu, geçtiğimiz sezon yaşadığı adale sakatlığı sonrası, takımla birlikte Gaziantep'te bulunan Ertuğrul Karanlık'a tedavi olmak için bu kente gitmişti. Emre'nin konsantrasyon sorunu nedeniyle bir süre dinlenmek istemesi için böyle bir istekte bulunduğu Kocaman'ın da bunun için tecrübeli oyuncuya anlayışla yaklaştığı öğrenildi.