BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.402,58
HABER /  GÜNCEL

Emre Belözoğlu'ndan ilginç çıkış

Sivasspor maçının ardından konuşan Emre Belözoğlu açıklamaları ile herkesi şaşırttı. İşte ünlü futbolcunun o sözleri

Abone ol

Sivasspor maçının ardından konuşan Emre Belözoğlu, "Sadece Trabzonsporlu futbolcuları tebrik ediyorum" diyerek ilginç çıkış yaptı.
 
Emre Belözoğlu maç sonrası, "Çok mutluyuz. Fenerbahçe'de bana bugüne kadar destek olan herkese, başkanımıza, Ali Yıldırım'a özellikle teşekkür ediyorum. Geçen sene çok kötü bir sezon geçirmemize karşın, bu sezon ikinci yarı gösterdiğimiz performansla bu şampiyonluğu hakettiğimizi düşünüyorum. Çok mutluyum. Üstüne basa basa söylüyorum, Trabzonspor'lu sadece ve sadece futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Büyüklerin sözlerine alet olmadılar" dedi.

"Kim şampiyon olsa hakedecekti"
diye devam eden Emre, "Gönlümden geçen bizim şampiyonluğumuzdu ve bunu yaşadık. Boğazımızdan tek bir haram lokma geçmediği gibi tek bir haram puan kazanmadık." şeklinde konuştu.

Yapılan spekülasyonlar konuşulanlar bizi ne kadar çok yoruyorsa ailemizi de yoruyor. "Şimdi bunların sonu gelecek. Bir gerçek var ki Türkiye'nin Avrupa'da başarılı olması için İstanbul'dan takımların şampiyon olması gerek. Seneye de çok iyi bir takım kurarak ülkemizi Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.