BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Emrah'ın acılı tavukları bir ilke imza attı

Şarkıcı Emrah geçtiğimiz günlerde bir fast food markasının yeni ürün tanıtımı için kamera karşısına geçmiş ve izleyenlerden tam puan almıştı.

Abone ol

McDonald's'ın yeni ürünü acılı tavuk burger tanıtımı için kamera karşısına geçen şarkıcı Emrah bu reklamla Türkiye'de bir ilke imza atmış oldu.Emrah bu reklam filminde 'acıların çocuğu' rolüne atıfta bulunarak 'benim acım bana yeter' diyerek izleyenleri gülümsetmeyi başarmıştı.

Bugüne kadar gelen Reklam tekliflerini markalarla kendisinin yan yana göremediği için kabul etmediğini belirten Emrah, “Firma yurtiçinde ve yurtdışında ürünlerini severek yediğim bir marka. Bu teklif gelince çok heyecanlandım. Yürekten kabul ettim” dedi.

ekran-resmi-2014-12-12-09.58.55.png

McDonald’s’ın yeni ürünü acılı tavuk burger için düzenlenen reklam kampanyasında “Acıların Çocuğu” sloganıyla kameralar karşısına geçen Emrah, firmanın Türkiye tarihinde ilk defa stoklarının bitmesine neden oldu.

yeni.20141212101627.jpg

Magazin medyası tarafından “cimri” olarak bilinen Emrah'ın McDonald's'ın hamburger reklamı için 2 milyon 800 bin lira aldığı öne sürüldü. Reklamın müziğini yapan ünlü şarkıcı, reklam filminde 'acıların çocuğu' rolüne atfen, “Benim Acım Bana Yeter” diyordu.