BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,70
ALTIN 2.401,42
HABER /  GÜNCEL

Emniyet Müdürlüğü'ndeki patlamadan ilk görüntüler

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesindeki poligonda patlama meydana geldi, birçok polis yaralandı.

Abone ol

KAHRAMANMARAŞ Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki poligonda saat 14.10 sıralarında bilinmeyen bir nedenle patlama oldu. Olayda birçok polis memuru yaralandı.

Patlamanın ardından güvenlik önlemlerinin artırıldığı Emniyet Müdürlüğü'ne itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü'ne gelen ambulanslar yaralı polis memurlarını hastaneye kaldırıldı.

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Emniyet Müdürlüğü ilk belirlemelere göre barut gazının sıkışmasından kaynaklandığını belirterek olayda 3'ü polis 5 kişinin yaralandığını açıkladı. Vali Kocatepe, şunları söyledi:

1 KİŞİ AĞIR YARALI 

"İlk belirlemelere göre atış poligonundaki bir arızayı gidermek için yapılan çalışma sırasında muhtemelen barut sıkışması sonucu patlama meydana gelmiş. Olayda 1'i başkomiser 3 polis memuru ile 2 işçi yaralanmıştır. 1'inin sağlık durumu ciddi, diğerleri iyi. Olayla ilgili herhangi bir terör şüphesi yok. Arkadaşlarımız gerekli incelemeleri yapıyorlar."

KAYNAK YAPILIRKEN PATLAMA OLDU

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası bahçesinin altında bulunan kapalı silah atış poligonunda, bir arızayı gidermek üzere kaynak yapılırken patlama meydana geldiği belirtildi. 

Olay yerinden ilk görüntüler: