BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Emir alacaksan milletten alacaksın!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "CHP bazen -Demokrasi sandık değildir.- diyor. Demokrasi büyükelçinin karşısında diz çözmek midir? Diz çökeceksen, emir alacaksan milletten alacaksın." dedi.

Abone ol

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında, birilerinin yalan konuşup iftira atarak suçlamada bulunabileceğini söyledi.

Yolsuzluklarla ilgili 3 yıldır en çok Edirne'yi konuşması gerektiğini belirten Müezzinoğlu, bir gün dahi bu konuları konuşmadığını ifade etti.

Üst mahkemece hükme dahi bağlanan bir sürü dava olduğunu aktaran Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Konuştum mu? Millet onu layık görmüş, seçmiş. Bize düşen milletin kendisine layık olanı daha iyiyi, daha doğrusunu gösterebilmektir. Evet, millete 'Bunlar bana daha iyi hizmet eder' dedirtebilmek için çalışıyoruz. Onlar gibi çamur atsaydık, onlar gibi iftira atsaydık elimizde o kadar malzeme var ki. Arkadaşlar bize yakışmaz."

YANLIŞ YAPANI İÇİMİZDE BARINDIRMAYIZ

Müezzinoğlu, AK Parti'nin milletin değerleri ve gelenekleriyle örtüşmeyen hiçbir şeyi yapmadığını ve yanlış yapanları içlerinde barındırmayacaklarını söyledi.

Birilerinin istikrarın sürmesinden rahatsız olduğunu söyleyen Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Birileri faizlerin düşmesinden rahatsız olabilir. Onlar rahatsız olmaya devam edecekler. Birileri milli iradenin bu kadar güçlü olmasından rahatsız olabilir. Rahatsız olmaya devam edecekler. CHP, bazen 'demokrasi sandık değildir' diyor. Demokrasi büyükelçinin karşısında diz çözmek midir? Bir yerlere gidip icazet almak mıdır? Diz çökeceksen, hatır soracaksan, dert dinleyeceksen, emir alacaksan milletten alacaksın. Yoksa siyaset yapmayacaksın. Siyaset yapıyorsan tek bir tane amir vardır. Millet ve sandık."

aa_picture_20131221_1218737_high-jpg20131221184518.jpg 

Müezzinoğlu, milletin ve sandığın dışında, güç odaklarına teslim olmak, güç odaklarına destek vermek ve güç odaklarının ağzıyla milletin karşısına çıkmanın, siyasetçiliğin edebi ve adabıyla bağdaşmayacağını vurguladı.

AK Parti olarak bunu yapmadıklarını, bundan sonra da yapmayacaklarını belirten Müezzinoğlu, "Şunu da bilin ki milletin hiçbir hak ve hukukunu sizlere vermeyiz, sizlere de yedirtmeyeceğiz. Bu güne kadar yediklerinizle idare edin. Çünkü artık AK Parti var. Recep Tayyip Erdoğan var. Millet var. Milletçe beraber devam diyoruz."