BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.494,98
HABER /  MEDYA

Emin Çölaşan şok Ertuğrul Özkök yazısı

Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'e zehir zemberek bir yanıt verdi.

Abone ol

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, dün kaleme aldığı yazısında paylaştığı fotoğrafla birlikte, Özal iktidarının demokrat olmasına rağmen laiklere yaranamadığını yazıp Emin Çölaşan'ı da Özal'a ihanet etmekle suçlamıştı.

Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan, Ertuğrul Özkök'e köşesinden zehir zemberek bir yanıt verdi. Emin Çölaşan, Ertuğrul Özkök için, "Her iktidarın, her patronun yağcısı, yüreksiz, ilkesiz, omurgasız, korkak" dedi.

İŞTE EMİN ÇÖLAŞAN'IN YAZISINI O BÖLÜMÜ

Her devrin, her iktidarın, her patronun yağcısı, yüreksiz, ilkesiz, omurgasız, korkak Ertuğrul Özkök dünkü yazısında bana bulaşmış.

Ciğerlerinin içi dahil onun ne mal olduğunu en iyi bilenlerden biriyim. Kişiliğini, nasıl zavallı durumlara düştüğünü kitaplarımda ve yazılarımda anlatmıştım. Ertuğrul, bizim mesleğin gelmiş geçmiş en mükemmel tüccar terzisidir.

AÇTIRMA KUTUYU...

Karşılığını fazlasıyla almak koşuluyla her patron ve iktidarın, yerli ve yabancı her para babasının vücut ölçülerine ve kalıbına göre milimetrik dikiş ayarı tutturmanın ustasıdır.

Aman haaa, bundan sonra yalan yazmasın, Özal’ı öveyim derken bana falan pek bulaşıp zor durumda kalmasın. Açtırmasın kutuyu, söyletmesin kötüyü!