BIST 9.977
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.435,53
HABER /  DÜNYA

Emekli polisten kız kardeşe darp iddiası

Adana Emniyet Sen İl Temsilcisi Sözcüsü emekli polis A.F.S.’nin polis memuru kardeşiyle birlikte, 350 lirasını çaldığını ileri sürdüğü kız k...

Abone ol

Adana Emniyet Sen İl Temsilcisi Sözcüsü emekli polis A.F.S.’nin polis memuru kardeşiyle birlikte, 350 lirasını çaldığını ileri sürdüğü kız kardeşini copla darp ettiği iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, babasıyla birlikte yaşayan 38 yaşındaki A.S., evlerine gelen emekli polis memuru olan ve aynı zamanda Emniyet Sen Adana İl Temsilcisi Sözcülüğü’nü yapan ağabeyi A.F.S.’nin, cebinden 350 lira para çaldı. A.F.S., parasını kendisinden habersiz aldığı için kız kardeşi ile tartıştı. A.F.S., daha önce de parasını aldığını söylediği kız kardeşini plastik copla dövdü. Ardından kendisi gibi polis memuru olan ve halen görevde bulunan kardeşi M.S. de ablasını dövdü. Polis memuru kardeşlerinden yediği dayak üzerine polis merkezine giden A.S., "Polis kardeşlerim beni copla dövdüler" diyerek şikayette bulundu.
A.S.’ye götürüldüğü Adli Tıp Birimi’nde yapılan muayenesi sonucu darp raporu verildi.
Copla dayak şikayeti üzerine Cumhuriyet Savcılığı, biri emekli 2 polis kardeş hakkında soruşturma başlatırken, dayak yediği iddia eden A.S. ise sığınmaevine yerleştirildi.
2 polis kardeş, polis merkezinde alınan savunmalarında kız kardeşlerine dayak iddiasını kabul etmedi. Halen görevde bulunan M.S., "Ablamın akli dengesi yerinde değil. Ancak, raporu yok. Bazı kötü alışkanlıkları, huyları var. Yine onlara devam etti. Ağabeyim de kızdı. Dövme diye bir şey yok. Ablamın iddiaları yalan. Darp raporunu herkes alır" dedi.
(İHA)