BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Emekli paşa canlı yayında çıldırdı

Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker, canlı yayında esti gürledi. Başbakan Erdoğan'ın terör politikasını yerden yere vurdu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Beyaz TV'de Sedat Yazıcığlu'nun sunduğu "Sağduyu" programına Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker ve araştırmacı yazar Ahmet Zengin katıldı.

Zengin'in "Komutanlardan Bir Allah'ın kulunu duydunuz mu 'hatamız var' diye.. Silahlı kuvvetler istesin PKK'yı bir günde bitirir" şeklindeki sözleri kavganın fitilini ateşledi.

"FÜME RENKLİ OBAMA"

Çok sinirlenen İlker birden bağırıp çağırmaya başladı. Yumruğunu masaya vuran emekli paşanının hedefinde ise Başbakan Erdoğan, vardı.  NATO'yu göreve çağırmasına ateş püsküren İlker, ABD Başkanı Obama'dan "füme renkli" diye bahsetti.

"ABUK SUBUK LAFLAR ETME"

Terörle mücadelede Erdoğan'ın "ne istediyseler verdik" sözüne öfke saçan İlker,  Başbuğ'a Erdoğan'a neler söylemesi gerektiğini şu sözlerle anlattı:

"Bir dakka arkadaş böyle abuk subuk laflar etme bize danış. Danıştın mı? Danışmadın. MGK var. Kurum değil mi? Böyle şeyler orada konulur. Böyle bir tavsiye kararı var mı?

"RECEP BEY YOK ÖYLE ŞEY"

Yok. Kendi kendine gidip Toronto'da füme renkli Obama sana önerdi diye gelirken NATO'yu çağıralım bilmem ne diye laf edemezsiz Recep Bey. Yok öyle şey."

AMERİKA'NIN İSRAİL'İN CANI CEHENNEME

Terörle mücadele askerin elinin bağlı olduğunu iddia eden İlker, "Sen kanun icabı 'dur' diyorsun 'teslim ol' diyorsun. Herif seni zımbalıyor seni arkadaş eşit ölçülerde yapacaksın. İşte böyle ikiz yasalar.

"ŞİMDİ ŞEY ETTİM AMA"

Amerika'nın İsrail'in canı cenenneme ya.. Vatan evlatları ölüyor ya. Adamın asabını bozmasınlar ya.. Amerikası'na da NATO'suna da.. Hala NATO istemenin b.. Bir dakka ya.. Şimdi şey ettim ama" diye konuştu.