BIST 9.466
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,48
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Emanet oylar değil gönülden oylar

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yaptığı basın açıklamasında seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Abone ol

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız , partilerinde "Ben" değil, "Biz" kültürü olduğunu belirterek, "Millet, istikrardan yana tercihini yaptı. Bize verilen oylar emanet değil, gönülden oylardır" dedi

Parti binasında yapılan basın açıklamasına eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve AK Parti Kayseri milletvekili adayı Avşar Aslan katıldı. Seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, “Bugün bütün ilçelerimizi dolaşarak teşekkür ziyaretimizi yapıyoruz. Alınan seçim sonuçlarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Taner Yıldız ise “1 Kasım seçimlerinin Kayseri'mize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 1 Kasım seçimlerinde AK parti büyük bir zaferle çıktı. Bu seçimin asıl kazananı milletimiz, vatandaşımız olmuştur. Vatandaşlarımız sağduyusuyla buna karar vermiştir. 2 Kasım sabahında bütün vatandaşlarımız belli bir huzurla uyandı. Bunların içerisinde MHP CHP ve HDP’ye oy verenlerde vardır. Milletimiz istikrardan yana tercihini yaptı. Alınan bu oylar emanet oylar olmayıp gönülden verilen oylar oldu. Bu seçim siyasetçiyi eğiten bir seçim olmuştur” diye konuştu.

Yıldız ayrıca, “Özellikle bütün teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Kayserimizde bu seçimi gayet iyi yönetmişlerdir. Bundan sonra çok iş az laf dönemi başlamıştır. Türkiye’nin reformları bütün 13 yıllık hafızası ile birlikte devam edecektir” şeklinde konuştu.

Sözlerini sürdüren Yıldız, “Sözünü verdiğimiz hangi taahhütname varsa onu gerçekleştireceğiz. Kimsenin tereddüttü olmasın. Herkes getirilen hizmetten fazlası ile yararlanacaktır. Bu bir ekip işi benin olmadığı bizin olmadığı bir AK Partin bahsediyoruz. Biz kültürünü bırakmadıkça AK Partinin başarısının devam edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.