BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,08
ALTIN 2.467,28
HABER /  GÜNCEL

Elmander'e hayran bırakan poster

Teknik Direktör Fatih Terim ile tanıştıktan sonra kısa bir sohbet yapan ikili, o posterin önünde bir süre sohbet etti.

Abone ol

30 yaşındaki golcü oyuncu önce havaalanında basın mensuplarının sorularını kısaca cevaplarken, daha sonra GS TV'ye yaptığı özel açıklamada; "Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Atacağım gollerle başarıda pay sahibi olacağım" diye konuştu.

Havaalanından ayrıldıktan sonra Florya'ya giderek başkan Ünal Aysal, 2. başkan Ali Dürüst, yönetici Ali Gürsoy, Bülent Tulun ve yeni teknik direktörü Fatih Terim ile görüşen Elmander, yıllığı 2 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Tesislerde Galatasaray TV'ye forma ile poz veren Elmander, 9 numaralı formanın da sahibi oldu.

TESİSLERDEKİ UEFA ŞAMPİYONLUĞUNUN FOTOĞRAFININ ETKİSİNDE KALDI

Teknik Direktör Fatih Terim ile tanıştıktan sonra kısa bir sohbet yapan ikili, odada bulunan UEFA KUPASI 2000 zaferinin posterinin önünde etkili bir diyalog yaşadı. Terim, o dönemin bazı önemli yönlerini ve şampiyonluğa giden yoldaki hatıralarını Elmander'e anlatırken, İsveçli golcü ise "Galatasaray forması altında ben de bir Avrupa Kupası kazanmak isterim" dedi.

BUGÜN EV BAKACAK

Bu sezon Premier Lig'de Bolton Wanderers'ın oynadığı 38 maçın 37'sinde forma giyerken 10 gollük bir performans ortaya koyan İsveçli futbolcu eşi ve çocuğu ile geldiği İstanbul'da bugün ev bakacak. Elmander'in yarın sabah İstanbul'dan ayrılarak milli takım kampına katılması bekleniyor.