BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Eller barış için ritim tutuyor

Kar amacı yok... Müzik aletleri de bedava... Cumartesi işiniz yoksa barış için siz de bu ritme katılın...

Abone ol
Kar amacı gütmeden,müzik aracılığı ile Diyalog,Saygı ve Anlayış çerçevesinde farklı medeniyetler arasındaki uyumu geliştirmeye adamış olan DRUM ritmin elk ayağını Beyoğlu Belediyesi ile ortaklaşa başlatıyor.

11 Mayıs 2007 cumartesi günü tünel meydanında başlayacak olan program öncesi, Koç Müzesinde Drum kurucu üyesi Zeynep Dereli, Sanatçı Sertap Erener,Perkisyon sanatçısı Burhan Öcal,Unicef temsilciliği iletişim direktörü Sema Hotsa ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Katıldı.


Yapılan basın toplantısında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan “Bildiğiniz gibi Beyoğlu’da farklı din,dil ve ırkları bir arada barındıran bir ilçe ve umuyoruz ki DRUM Ritim Halkası Beyoğlu’ndan başlayarak daha da büyüyecek, şimdiden projenin başarılı olmasını diliyor ayrıca bu projeye destek veren sevgili sanatçılarımız Sertap Erener ve Burhan Öcal’ada sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Kokteylde Dolapdere Big Gang verdiği konserle davetlilere keyifli saatler yaşattılar.Gecenin sonunda ise projenin DRUM Dünya elçisi Sertap Erener Drum Tema şarkısı “ I Remember” adlı şarkısını seslendirdi.//