BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Elini kaybetme pahasına

İstanbul Şişli’de park halindeki bir aracın motoruna kedi yavrusu sıkıştı. İtfaiyenin müdahalesine rağmen bir türlü kurtarılamayan minik ked...

Abone ol

İstanbul Şişli’de park halindeki bir aracın motoruna kedi yavrusu sıkıştı. İtfaiyenin müdahalesine rağmen bir türlü kurtarılamayan minik kedi için ihbarı yapan vatandaş devreye girdi. Tehlikeyi hiçe sayarak elini motor bölümüne sokan vatandaş, minik kediyi kurtardı.
Edinilen bilgiye göre, Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi Kestanelik Sokak’ta park halinde bulunan 34 TP 4320 plakalı otomobilin motoruna kedi yavrusu girdi. Girdiği yerden çıkamayınca sesler çıkarmaya başlayan kediyi, çevredeki vatandaşlar fark etti. Vatandaşların durumu itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, kediyi kurtarmak için yoğun bir çalışma içerisine girdi. Ancak yavru kedi girdiği yerden kurtulamayınca ihbarı yapan vatandaş elini hiçe sayarak motora soktu. Kısa süre sonra kediyi motorun içinden çıkartan vatandaş, kediyi kutunun içerisine koydu.
Kediyi kurtaran vatandaş, “Alışveriş yaparken seslerini duydum. Sonra arabanın yanına geldim ve arkadaşı çağırdım” dedi.
(İHA)