BIST 10.171
DOLAR 32,37
EURO 34,71
ALTIN 2.390,78
HABER /  GÜNCEL

Silahlar konuştu: 5 yaralı

Şanlıurfa’da iki grup arasında çıkan tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 3’ü Suriyeli 5 kişi yaralandı.<br/>Edinilen bilgiye, Şanlıu...

Abone ol

Şanlıurfa’da iki grup arasında çıkan tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 3’ü Suriyeli 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Osmanlı Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen sebepten iki grup arasında sözlü tartışma çıktı. Silahlı çatışmaya dönüşen olayda, Suriyelilerin bulunduğu araç, olay yerinden kaçmaya çalıştı. Bir süre sonra silahlı çatışma yaşandı. Olayda Suriyelilerin bulunduğu ve Suriye plakalı bir otomobile de mermi isabet ederken, her iki gruptan biri ağır toplam 5 kişi yaralandı.
Bıçakların da kullanıldığı kavgada, yaralanan Suriyelilerin isimlerinin ise Kasım Ahmet, Hasan Ahmet ve Musa Ahmet olduğu öğrenildi. Yaralılar, ambulanslarla Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Mermi isabet eden araç, çekici yardımıyla yoldan alınarak, Şanlıurfa emniyet müdürlüğü asayiş Şubesi binasının bahçesine çekildi. Polis, olayın ardından kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
(İHA)