BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,24
HABER /  GÜNCEL

Elif Sultan Kalsen'in Emniyet'e saldırma anı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan terör eyleminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Elif Sultan Kalsen'in uzun namlulu silahla ateş etme anı da yer alıyor.

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki binasına dün akşam saatlerinde terör saldırısı eylemi gerçekleştiren Elif Sultan Kalsen'in uzun namlulu silahla ateş ettiği o anlar güvenlik kamerasında net bir biçimde ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik silahlı saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırgan Elif Sultan Kalsen emniyetin girişine ilerleyerek nöbet tutan polislere ateş açıyor.

VURULDUKTAN SONRA SENDELEYEREK YERE DÜŞÜYOR

Kısa süren silahlı çatışmada vurulan saldırgan Kalsen'in sendeleyerek yere düştüğü, bir süre daha kıvranarak ateş açmaya çalıştığı görüntülere yansıyor.

ekran-resmi-2015-04-02-17.37.57.png

ekran-resmi-2015-04-02-17.50.51.png

SALDIRGAN ELİF SULTAN KALSEN ÇIKMIŞTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne 1'i kadın 2 saldırgan, uzun namlulu silahlar ve bombayla saldırmıştı. Çatışma esnasında 1 saldırgan öldürülürken, bir saldırgan ve beraberinde 1 polis de yaralanmıştı.

Kadın saldırganın parmak izi bilgilerini değerlendiren polis, öldürülen teröristin Elif Sultan Kalsen olduğunu tespit etmişti.

elif-sultan-kalsen.jpg

SULTANAHMET SALDIRISINI DA KALSEN'İN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

1 polisin hayatını kaybettiği Sultanahmet'teki saldırıda ismi geçen Elif Sultan Kalsen'le ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü alarma geçmişti. Kalsen arananlar listesinde yer alıyordu. 

elif-sultan-kalsen-2.jpg