BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,46
HABER /  GÜNCEL

Elif Şafak'tan küstah sözler! Türkiye'ye müdahale edin

FETÖ'nin gelini Elif Şafak iyice küstahlaştı. İngiliz Guardian'da yine Türkiye karşıtı makale yazan Elif Şafak "Batı Türk halkının direnmesine yardım etmeli" dedi ve Batı'ya "Türkiye'ye müdale et" çağrısında bulundu.

Abone ol

Uluslararası toplumda Türkiye'yi karalamak için her fırsatı değerlendiren, seçim zamanlarında HDP'ye oy isteyen sözde yazar Elif Şafak, Batı'ya, ‘Türkiye’ye müdahale edin’ çağrısında bulundu.

Elif Şafak, İngiltere yayın yapan The Guardian için kaleme aldığı yazıda Batı'ya küstah bir çağrıda bulundu.

TÜRKİYE'YE MÜDAHELE EDİLSİN: Seçim dönemlerinde HDP'ye oy isteyen, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a olan düşmanlığıyla ülkesini sürekli kötüleyen Elif Şafak, bu kez haddini aşarak Batı'nın Türkiye'ye müdahele etmesi gerektiğini yazdı. "Türkiye uzaklaşsa bile Batı, halkın direnmesine yardım etmeli" başlığıyla bir yazı kaleme alan Elif Şafak, Türkiye'deki Batı karşıtlığının yanlış olduğunu söyledi.

ERDOĞAN'I HEDEF ALDI: Erdoğan'ın vatandaşlara, "ABD mallarına boykot çağrılarını ve döviz bozdurma" taleplerininin, Avrupa'yı ve Batı'yı protesto etmenin bir yolu olarak verildiğini ifade eden FETÖ'nün gelini Elif Şafak, Başkan Erdoğan'ı hedef aldı.

BATI'YI ÖVEN CÜMLELER: Kapatılan Radikal Gazetesi'nin firari FETÖ'cü eski Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can'ın eşi yazar Elif Şafak, yazısında ABD'ye övgülerini de sıralarken, Batı'ya yaranma amaçlı cümlelerini şöyle kullandı: "Geçmişe dönüp baktığımda, beni en çok etkileyen şeyin Batı karşıtı, Avrupa karşıtı duyguların olmadığı. Bunun bir sebebinin Türkiye'nin Cezayir ya da Fas gibi sömürgeleştirilmemiş olması."

Elif Şafak nereli eşi Eyüp Can kimdir FETÖ'cü mü? Biseksüel ve soyadı da...