BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,74
ALTIN 2.394,95
HABER /  GÜNCEL

Eli silahlı kişi polise zor anlar yaşattı

İzmir Narlıdere'de silahla ortağını tehdit eden kişi polise zor anlar yaşattı

Abone ol

İzmir'in Narlıdere ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı ortağını silahla tehdit ettiği iddia edilen M.S. (46) polise zor anlar yaşattı. Silahla tehdit ettiği ortağının şikayeti üzerine polis ekipleri ifadesini almak üzere M.S.'nin bulunduğu inşaata gitti.

Güvenlik güçlerini karşısında gören M.S. iddiaya göre silahını doğrultarak, 'Ya kendimi ya da sizi öldürürüm. Geri çekilin" diye bağırmaya başladı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, ortağı tarafından dolandırıldığı öne süren zanlı M.S. polisin çabaları sonucu ikna edilerek gözaltına alındı.

Olay akşam saat 19.30 sıralarında Narlıdere Kartal sokak üzerindeki 3 katlı inşaat halindeki binada meydana geldi. Bir süre önce yaptırmaya başladıkları binanın inşaatını tamamlamak için M.S. ortağıyla birlikte 25 bin TL borç aldı. İddiaya göre, M.S. ile ortağı aldıkları borç para nedeniyle birbirleriyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine kendisini dolandırdığını öne sürdüğü ortağını silahla tehdit eden M.S. daha sonra yaptırdığı evin inşaatına gitti.

İNTİHAR TEHDİDİNDE BULUNDU

İsmi açıklanmayan ortağı, tehdit edildiğini söyleyerek M.S.'den şikayetçi oldu. Hakkında silahlı tehdit suçlaması bulunan M.S.'nin bir arkadaşıyla birlikte birlikte inşaatta alkol aldığını tespit eden polis, bu kişinin ifadesini almak için karakola götürmek istedi. Karşısında polisleri gören M.S. bunun üzerine silahını doğrultarak iddiaya göre, 'Ya kendimi ya da sizi öldürürüm. Geri çekilin.' diye bağırmaya başladı.

POLİS GÜÇLÜKLE İKNA ETTİ

Bunun üzerine inşaatın bulunduğu bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler her ihtimale karşı çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen ilçe emniyet müdürü, silahlı M.S.'yi ikna etmek için inşaat halindeki binaya girdi. Dolandırıldığını öne süren M.S. uzun süren görüşmenin ardından Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Özten tarafından ikna edilerek aşağı indirildi. Polislere zor anlar yaşatan zanlı M.S. gözaltına alınarak Narlıdere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.