BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.442,08
HABER /  DÜNYA

Elazığspor’da transfer çalışmaları sürüyor

Yeni sezon için iddialı bir kadro kurup sıkıntı yaşamadan mücadele etmeyi planlayan Sanica Boru Elazığspor’da transfer çalışmalarını titizli...

Abone ol

Yeni sezon için iddialı bir kadro kurup sıkıntı yaşamadan mücadele etmeyi planlayan Sanica Boru Elazığspor’da transfer çalışmalarını titizlikle sürüyor.
Yapılan çalışmalar sonucunda, gelecek vaat eden 7 oyuncuyu kadrolarına ilave ettiklerini belirten Sanica Boru Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk, teknik direktörleri ile yaptıkları görüşmeler sonucunda biri yabancı olmak üzere dört nokta transfer yapıp bu çalışmamızı sonlandırmak istediklerini söyledi. Takımın yeni sezonda genç ve enerjik olmasını, oynayacağı maçlarda sergileyeceği futbolla taraflı tarafsız tüm otoritelerin beğenisini kazanmasını planladıklarını aktaran Öztürk, "Transferde bugüne kadar genellikle gurbetçi genç ve gelecek vaat eden oyuncuları kadromuza kattık. Bu oyuncuları da rast gele almadık. Oyuncu izleme ekibimizin yaptığı çalışmalar sonucunda belirlenen isimler bunlar. Bu oyuncuların takıma önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Teknik direktörümüz Sollied, takımın geçen yıl oynadığı maçların kasetlerini izledi ve takım hakkında bilgi sahibi oldu. Bu izlemeler sonucunda kendi sistemi için takımın ihtiyacı olan mevkileri için transfer yapılmasını planladık. Bu çalışmamız kapsamında da biri yabancı olmak üzere dört oyuncu transferini yapmak üzere çalışmalara başladık. Bu çalışmayı da kendi tesislerimizde yapacağımız birinci etap hazırlık kampına kadar bitirmiş olmanın gayretinde olacağız. Takımın bünyesinde bulunan yerli ve yabancı oyunculara transfer teklifleri geliyor. Bu teklifleri kulübün menfaatlerini de göz önüne alarak değerlendireceğiz" dedi.
(İHA)