BIST 10.268
DOLAR 32,32
EURO 34,76
ALTIN 2.388,80
HABER /  SPOR

Elazığspora haciz geldi

Elazığspor'a haciz geldi, futbolcuların malzemelerine el kondu.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'a haciz geldi.
     
Kulübe spor malzemesi satan Esen Spor Mağazası, geçmişten kalan alacakları nedeniyle Elazığspor kulübüne haciz götürdü.
     
Mağaza yetkilisi, avukat, jandarma ve icra memuru eşliğinde Elazığspor Tesisleri'ne gelerek haciz işlemlerini başlattı.
     
Mağaza yetkilisi ve beraberindekiler futbolcuların forma, şort, tozluk, eldiven, file ve çanta gibi kişisel malzemelerinin yanı sıra kulübün altyapı binasındaki masa ve sandalyelere el koydu. Söz konusu malzemeler kamyona yüklenerek taşındı.
     
Kulüp İkinci Başkanı Demir, burada yaptığı açıklamada, haczin yapılmaması konusunda mağaza yetkilileri ile görüşmelerine rağmen bu yolun seçildiğini, usul ve metodun yanlış olduğunu belirterek, ''Herkes şunu bilsin ki bu kulüp hiçbir şekilde bu tip olaylarla yıkılmaz'' dedi.
     
FUTBOLCULARIN FORMALARI HACZEDİLDİ

Demir, futbolcuların malzemelerinin götürülmesine gereken itirazı yaptıklarını belirterek, haczedilen ve kullanılmış olan topların kimseye bir faydasının olmayacağını, Türkiye Futbol Federasyonu'nca tescil edilmiş numaralarla ve futbolcuların isimleri yazılmış formaların da alındığını söyledi.
     
Yapılan haczin amacının ne olduğunun ortada olduğunu ifade eden Demir, ''Birazdan takım antrenmana çıkacak. Bu malzemeleri sen kimseye de satamazsın, kimse de almaz. İsimleri yazılan formalar şahıslara ait, burada neredeyse futbolcuların özel eşyalarına kadar haciz yapılmak isteniyor. Kulübün avukatı olarak biz bu duruma karşı itirazlarımızı mahkemeler nezdinde ileri süreceğiz. Bu eşyaların ben tekrar geri geleceğine de inanıyorum, ama buradaki usul ve üslup gerçekten düşündürücü, bizler adına da üzüntü verici'' dedi.
     
Elazığspor'un borcunun hiç kimsede kalmayacağını, geçmiş borçları öderken belli bir takvime göre bunu yaptıklarını ifade eden Demir, ''Bu insanlar Elazığspor Kulübü'ne malzeme vermişlerdir. Kasabından tutun marketine kadar, Elazığspor'a malzeme vermişlerdir. Bunlar da kesinlikle paralarını alacaklardır'' diye konuştu.