BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,76
ALTIN 2.407,96
HABER /  GÜNCEL

Ekşioğlu'nun totemi hakimi güldürdü

lhan Ekşioğlu'nun, “Totemimdir” dediği Abdullah Başak, stand up sanatçılarını kıskandıracak bir savunma yaptı.

Abone ol

Çağlayan Adliyesi'nde üç gün süren savunlarda renkli anlar da yaşandı. İlhan Ekşioğlu'nun totemi Başak'ın duruşmadaki konuşmaları herkesin dilinde.

30 yıldır Fenerbahçe maçlarına gittiğini, İlhan Ekşioğlu'nu da 20 yıldır tanıdığını ifade eden Başak, "Evet ben İlhan Ekşioğlu'nun totemiyim" diyerek, renkli bir savunma yapacağının sinyalini verdi. Mahkeme Başkanı Ekinci ''O zaman sende bu totem işini kullanıyorsun zaman zaman'' diye esprili bir şekilde sorunca Başak'da ''Eh zaman zaman oluyor'' cevabını verdi...

Başakm ''İlhan abi deplasmanlara gitmez, ben giderim.. O da beni arar... Hatta arabasıyla çıkar biryerlerde gezerken beni arar, ama herşeyini bilirim nerede gezdiğimi bilmem" diye konuşunca salonda yine kahkahalar yükseldi...

BİR BANA BİR DE COOPER'A BAKIN

Başak, kendisine Mini Cooper alındığı iddiasıyla ilgili olarak, "Aracı kız kardeşime aldık. Senetleri de o ödedi. Bir bana bakın (kilolu yapısına dikkat çekiyor), bir de Mini Cooper'a. Bir kere bindim, sadece kafam gözüktü" deyince, tüm salon gülmeye başladı.

EVLENSEYDİM ŞİKE PARASI DİYECEKLERDİ

Her sözüyle salondakileri güldüren ya da tebessüm ettiren Başak, "İlhan Ekşioğlu beni eylülde evlendirecekti. Eğer evlenseydim, düğün şike parasıyla yapıldı diye, gelin ve takılara tedbir mi konacaktı" diye konuştu.

BABASININ SÖZLERİNİ ANLATTI

Mahkeme hakimi Ekinci'nin de hoşgörülü tavrı nedeniyle esprili ifadelerine devam eden Başak, hakim Ekinci'nin, "Pek sportmen bir yapın yok" demesi üzerine, göbeğini işaret ederek, "Burdan aşağısı çok sportmendir. Bacak kaslarım var" dedikten sonra, "Babam 'Sana 5 koyun versek, üçünü kaybedersin. İkisini yer gelirsin' derdi" ifadesini kullanınca salon kahkahalara boğuldu.

 

'İfademi kendim yazdım'

Hakimin, "İfadeni kendin mi yazdın?" sorusuna, "He evet. Avukatların pek katkısı olmadı" diyen Başak, avukatına da takıldı: "Gazeteler benden bahsediyor. Seni de ünlü yapıcam. Avukatlık parası vermem!"