BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,54
ALTIN 2.384,39
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ekolojik Pazar Airport AVM'de

Bakırköy Belediyesi ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Airport AVM'de kurulan ekolojik pazara vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi, Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği ve Airport Outlet Center işbirliği ile hazırlanan ve her Cuma 11.00-21.00 saatleri arasında açık kalacak  Bakırköy %100 Ekolojik Pazarı  Airport Alışveriş Merkezi’nin otoparkında hizmet vermeye devam ediyor.

 

 %100 Ekolojik Pazar’da ekolojik sertifikalı meyve ve sebzelerin yanı sıra pamuktan makarnaya,ekmekten bakliyata,temizlik ürünlerinden kozmetik ürünlerine,tekstil ürünlerine kadar 200 çeşit ürün bulunuyor.

 

Vatandaşlar tarafından ekolojik pazarın yoğun bir ilgiyle karşılandığını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Ekolojik yaşam ve dolayısıyla ekolojik pazarlar giderek büyük önem kazanıyor.Alışveriş Merkezi’nin yanında olması ekolojik pazara ayrı bir önem katıyor. Ekolojik pazara sahip çıkmalıyız ki çocuklarımıza da sahip çıkmış olalım.

 

Çocuklarımızın,torunlarımızın sağlığını düşünüyorsak ekolojik ürünlere yönelelim. Sağlıklı ürünler zinciriyle çocuklarımızın sağlığını garantiye alalım. Çernobil faciasından sonra çay içen bakandan sonra hala Karadeniz’de çocuklarımız kanserle boğuşuyorsa gıda deyip geçmeyelim. Vatandaşlarımızın ekolojik pazarımıza yoğun ilgisi bizi mutlu ediyor. Yaz aylarının bitmesiyle tatilcilerin Bakırköy’e dönmesiyle ilgi daha da artacaktır.”dedi.

 

Bakırköy %100 Ekolojik Pazarı diğer ekolojik pazarlarda olduğu gibi sadece sertifikalı ürünlerin satıldığı bir halk pazarı değil, alışveriş merkeziyle bütünleşmiş şehir içinde ekolojik yaşam merkezi olacak. Bu amaçla ekolojik yaşam merkezi’nde çalıştaylar düzenlenecek, çocuk atölyeleri kurulacak, geri dönüşümlü ürünler hakkında vatandaşlar bilgilendirilecek.

 

Ayrıca ilçenin çeşitli merkezlerinden ekolojik pazara servisler de kondu.