BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

Ehliyet sınavı sonuçları 12 aralık sorgulama

Ehliyet sınav sonuçları saat 18.00'da meb.gov.tr sitesinden sorgulamaya açıldı. Ehliyet sınav sonuçları TC numarası ile sorgulama yapılarak öğreniliyor.

Abone ol

12 Aralık ehliyet sınavı sonuçları MEB sorgulama saat 18.11'de sorgulamaya açıldı. Ehliyet sınav sonuçları için meb.gov.tr sitesindeki sorgulama ekranına girip TC numaranızı yazmanız yeterli.

12 Aralık ehliyet sınavı soruları ve cevapları 15 aralık tarihinde meb tarafından yayınlanmıştı. 2015 yılının son ehliyet sınavı ile birlikte artık sistem de değişiyor.

Ehliyet sınavı sonuçlarını sorgulama işlemi için öncelikle meb.gov.tr sitesine girmeniz gerekiyor. Ehliyet sınav sonucu sorgulama işleminiz için tıkladığınızda karşınıza yukardaki resimdeki gibi bir ekran gelecektir. Bu sorgulama ekranında bulunan kutucuklardan ilkine T.C. kimlik numaranızı yazmalısınız. İkinci kutucuğa ise sizlere verilen güvenlik kodunu girmelisiniz. Bütün bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde yazdıktan sonra ise “Tamam” butonuna basarak ehliyet sınav sonucunuzu sorgulamış ve öğrenmiş olursunuz.