BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.507,47
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur Serhan eski nişanlısı ile şok etti!

Kısmetse Olur'da Serhan Çeliker eski nişanlısı eve gelince şoka girdi. Serhan'ın eline ayağına kapandığı eski nişanlısı Fatma kimdir? Herkesin merak ettiği nişanlısı ortaya çıktı.

Abone ol

Kısmetse Olur yarışmacılarından Serhan Çeliker ağır abi imajını eski nişanlısı Fatma eve gelince yerle bir etti. 3 yıl birlikte olduğu eski nişanlısı Fatma'nın ayaklarına kapanan Serhan Çeliker ağlayarak yalvar yakar oldu.

Serhan Çeliker Kısmetse Olur evine katıldıktan sonra hiçbir gelin adayına bakmamış hep eski nişanlısı Fatma'dan söz etmişti.

SERHAN'IN ESKİ NİŞANLISI FATMA KİMDİR?

Herkesin merak ettiği Serhan'ın eski nişanlısı Fatma sonunda ortaya çıktı. Fatma Kısmetse Olur evinin kapısından içeri girince Serhan şoka girdi ve elindekileri yere düşürdü. Fatma'ya sarılmaya kalktığında da ikinci şoku yaşadı. Genç kız Serhan'ı tersleyerek buraya konuşmaya geldim deyip dokunmasına izin vermedi.

SERHAN ESKİ NİŞANLISININ AYAKLARINA KAPANDI

Serhan Çeliker ile eski nişanlısı Fatma'nın konuşması ortaya beklenmedik görüntüler çıkardı. Serhan eski nişanlısı fırça atarken onun ayaklarına kapandı ve ağlamaklı sesle teselli aradı.

"Başka kimseyi aramayacağım" diyerek yalvar yakar olan Serhan Fatma'ya kendini affettiremedi. Fatma ise "Beni seven Serhan bu eve niye girdi' diyerek fırçayı bastı. Serhan "Ben hayatımda bir kez sevdim o da sensin' diyerek yeniden eline ayağına kapandı. Ancak Fatma "Benim elime ayağıma kapanarak beni elde edemezsin' dedi. Serhan ise Fatma'nın da eve girmesini istedi.

KISMETSE OLUR YALANI MI?

Kısmetse Olur evinden Serhan Çeliker ve eski nişanlısı Fatma ile ilgili verilen görüntüler yarışmayla ilgili skandal iddiaları akıllara getirdi. Serhan'ın tavrı fazlasıyla yapmacık ve rol keser gibiydi. Repliklerle konuşan Serhan Çeliker bilindiği gibi işadamı olarak tanıtılmış ancak slip mayo defilelerinin mankeni olduğu ortaya çıkmıştı.