BIST 9.459
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.497,98
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Efkan Ala'dan o iddiaya sert cevap

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Efkan Ala, CHP'li Musa Çam'ın iddialarını sert bir dille yalanladı.

Abone ol
AK Parti Erzurum Milletvekili Efkan Ala, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'ın, kendisinin belinde silah gördüğü iddiasıyla ilgili olarak "Bu tamamen alçakça bir iftiradır. Külliyen yalandır. Bir yalanı ortaya atıp ispat edemeyen kimselerde de şeref bulunmaz, şeref yoktur" dedi.
 
Ala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'ın, kendisinin belinde silah gördüğü iddiasını gündeme getirdiğini belirtti.
 
Efkan Ala, "Bu tamamen alçakça bir iftiradır. Külliyen yalandır. Bir yalanı ortaya atıp ispat edemeyen kimselerde de şeref bulunmaz, şeref yoktur. Yani bu bir milletvekiline, bir milletvekili tarafından atılmış külliyen alçakça ve haysiyetsizce bir yalandır" ifadesini kullandı.
 
Kendisiyle ilgili iddiayı bazı internet sitelerinde gördüğünü kaydeden Ala, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın, CHP Grup Başkanvekili'ne bu konuyu aktardığını dile getirdi.
 
Ala, "Bir milletvekili külliyen yalan olan bir şeyi nasıl söyler, bir milletvekiline ilişkin? Bu ne ahlaki çöküntüdür? Bu nasıl bir ahlaksızlıktır?" diye konuştu.
 
"Hukuki bir girişiminiz olacak mı?" sorusu üzerine Ala, "Tabi, tabi derhal. Şimdi avukatıma talimat verdim, dava açıyor. Hemen, derhal" dedi.
 
Ala, "Benim ne belimde silah var ne herhangi bir yerde. Silahla Genel Kurul'a ya da Meclis'e niye geleyim? Böyle bir şey yok. Tamamen yalan. İspat etmeyen de alçaktır, şerefsizdir. Bir milletvekiline çamur atıp da bunu ispat edemeyende şeref yoktur" ifadesine yer verdi.