BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.439,16
HABER /  GÜNCEL

Edirne'de trafik kazası: 4 yaralı

Orta refüjü aşan otomobilin karşı yönden gele araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı

Abone ol

Edirne'de bir otomobil, aşırı hız sonucu orta refüjü aşarak karşı yönden gelen kamyonetle çarpıştı. Kazada 3'ü ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, Atatürk Bulvarı Olin Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Havsa istikametinden şehir merkezi istikametine giden 22 DL 645 plakalı otomobil, aşırı hızla girdiği kavşakta sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince orta refüjü aşarak karşı istikametten gelen Atıl Sekin'in kullandığı 22 AS 628 kamyonete çarptı. Kazada otomobilde bulunan Bekir Güven, Ahmet Işılak, Savaş Kahraman, Şendoğan Acar ile kamyonette yolcu olarak bulunan Bahriye Sekin yaralandı. Kazada tam bir can pazarı yaşanırken, hurdaya dönen otomobildeki yaralılar araçta sıkıştı. Edirne itfaiyesi ile çok sayıda ambulans kaza yerine sevk edildi.

Sağlık ve itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşları sonucunda sıkıştıkları yerden çıkarılan 3 yaralı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, kamyonette bulunan yaralı Bahriye Sekin ise Özel Ekol Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle Atatürk Bulvar trafiğe kapatıldı. Geçişler tali yol üzerinden sağlandı.
Bu arada bariyerleri aşarak karşı yöne geçen otomobil içerisinde bulunan alkol şişesi dikkat çekti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.