BIST 10.177
DOLAR 32,37
EURO 34,71
ALTIN 2.400,83
HABER /  DÜNYA

Edirne’de de merdivenler boyandı

İstanbul Beyoğlu’nda merdivenlerin boyanmasının ardından Edirne’de de hastane merdivenleri renklendi. Edirneliler, renkli ve güzel bir görün...

Abone ol

İstanbul Beyoğlu’nda merdivenlerin boyanmasının ardından Edirne’de de hastane merdivenleri renklendi. Edirneliler, renkli ve güzel bir görüntü olduğunu belirtti.
Konuyla ilgili olarak Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, gündemde olan merdiven boyama işinin Edirne’de de uygulandığını, başka merdivenler varsa halkla birlikte boyanacağını dile getirdi. Renklerin insanları mutlu ettiğini ifade eden Sedefçi, "Gri dışında tüm renkler var. İnsanın içini mutlu eden tüm renkler merdivenlerde var. Renklerin insanlara sevgi, dostluk, kardeşlik ve heyecan verdiğini hepimiz biliyoruz. Bu nedenle bu çalışmayı yaptık" diye konuştu.

"SARAÇLAR CADDESİ’Nİ BOYAYAN GENÇLERE MÜDAHALE ETMEDİK"
Başkan Sedefçi, Saraçlar Caddesi’nde boyama yapan gençlere müdahale etmediklerini belirterek, “Dün de Saraçlar Caddesi’nde bir grup kardeşimiz boyama yaptılar. Onlara da saygılı olduk ve ses çıkarmadık. Bana göre oralar yanlış yerler. Gündemde merdiven varsa, merdivenleri boyamak lazım. Ancak önüne gelen eline fırça alıp da bir yerleri boyarsa, çok doğru olmadığını düşünüyorum. Yine saygılı olduk ses çıkarmadık, gençlerin boyamasına olanak sağladık” şeklinde konuştu.

“SIRA FİL YOKUŞU MERDİVENLERİNDE”
Sedefçi, “Şimdi fil yokuşu merdivenlerini boyayacağız. Onun için anıtlar kurulundan izin alındı. Onların da onayını alarak, fil yokuşu merdivenlerini boyayacağız. Varsa başka bildiğiniz merdivenler onları da boyarız” dedi.
(İHA)