BIST 10.151
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.397,33
HABER /  DÜNYA

Yeni üniversite öğrencilerine terör uyarısı

Üniversitelere yeni kayıt yaptıran öğrenciler ve velileri, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından terör örgütlerinin faaliyetle...

Abone ol

Üniversitelere yeni kayıt yaptıran öğrenciler ve velileri, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından terör örgütlerinin faaliyetlerine karşı uyarıldı.
İstanbul Valiliği tarafından İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi’nde stant açıldı. Açılan stantlarda, yeni kayıt için üniversitelere gelen öğrenciler ve velileri, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilerin yeni yaşamlarında karşılaşacakları zorluklarla ilgili bilgilendirildi. “İlk adımda dost eli” ismiyle açılan stantlarda aile ve öğrencilere bilinçlendirici broşürler dağıtılırken, veliler terör faaliyetleri ve uyuşturucu kullanımı konusunda uzman polisler tarafından bilgilendirildi. 50 bin öğrenciye ulaşması hedeflenen faaliyetle ihtiyaç duyan öğrencilerin yurt ve pansiyon gibi ihtiyaçları da karşılanacak.
(İHA)