BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ece Sükan'ı yiyen bitiren aktör kim?

20 dakika süren reklâm filmi, ünlü aktörle daha fazla bir arada bulunmasına yetmiyor Ece Hanım’ın. Bereket kameranın bozulması imdadına yetişiyor da o arada

Abone ol

İNTERNETHABER

Gazete Habertürk’ten Zeynep Bakırcı Umarca’ya röportaj veren Sükan, dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen “Oscar Ödüllü” Benico Del Toro ile oynadığı MAGNUM reklâm filmi sırasında yaşadıklarını anlatıyor.

Ece Sükan
, söyleşi sırasında ünlü yıldızın “Beni” diye telâffuz edilen adından yola çıkarak “Beni bitirdi” diyerek aynı zamanda “zekâ” gösterisi de yapıyor.

Benico Del Toro ile önümüzdeki dönemde daha başka işler yapacaklarını hisseden Ece Sükan, “Yakışıklı mıydı?” sorusunu şöyle cevaplıyor:

“Filmlerde göründüğünden on kat daha yakışıklıydı”
Ece Sükan’a göre bütün kadınların hayranlıkla izlediğinin farkında olan Del Toro hava atmayı sevmediği gibi şımarmıyor da.

KALBİNİN “GÜM GÜM” ATTIĞI O ANLAR

Benico Del Toro ile ilk karşılaştığında kalbinin “güm güm” attığına dikkat çeken Sükan, daha önce de çok sayıda ünlü kişi ile bir araya gelmiş biri olarak bunu belli etmediğini, ünlü yıldıza olan hayranlığını gizlediğini belirtiyor ve ekliyor, “ama bunu nasıl başardığımı gelin bir de bana sorun”.

20 dakika süren reklâm filminin, ünlü aktörle daha fazla bir arada bulunmasına yetmiyor Ece Hanım’ın. Bereket kameranın bozulması imdadına yetişiyor da o arada geçen 20 dakika boşlukta birbirlerine,
“Beni – Ece” diye hitap edecek kadar yakınlaşıyorlar.

Ece Sükan, o 20 dakika içinde
Benico Del Toro’ya “İstanbul’a geldin mi?” diye soruyor. Ünlü aktörün “Gelmedim” diye cevap verdiğini, Sükan’ın kendisini Türkiye’ye ve özellikle de İstanbul ile Antalya’ya davet edişinden anlıyoruz.

Sükan,
Benico Del Toro’ya Türkiye’den at nalı ve nar götürüyor. Ünlü oyuncunun çok mütevazı olduğunu da işte içinde at nalı ve nar bulunan torbayı elinden düşürmeyişinden anlıyor.

Oscarlı oyuncunun,
“Cannes film festivaline gelecek misiniz?” sorusuna “geleceğim” diye cevap vermeyişini kendisi değilse de biz, bir kadının, yakışıklı bir erkek karşısında yaşadığı olağan “heyecanına” bağladık.

FİLMELERİNİ İZLERKEN ERİYORMUŞ


Bu arada Ece Sükan’ın önemli bir sırını da öğreniyoruz.
Türkiye’de ünlü modelimiz,
Benico Del Toro’nun filmlerini izlediğinde eriyormuş meğer. MAGNUM reklâmlarında Benico Del Toro’ya partner olarak seçilmesini de bir zamanlar söylediği “Benico Del Toro’ya hayranım” açıklamasına bağlıyor zira o sözünü MAGNUM reklâm yetkilisi duymuş ve unutmamış

Ece Sükan’ın, Benico Del Toro’ya partnerlik ettiği reklâm filmi televizyon reklâmlarında değil, internette yayımlanan reklâmlarda gösterilecekmiş. Televizyonda gösterilecek olan çekimde ise, Ece Sükan’ın
“Çekici bulmadım” dediği Caroline De Souza Correa oynamış.