BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.428,34
HABER /  GÜNCEL

Ece Şeçkin'in boyu kaç twitter'da Arda Kural'a ne yazdı?

Son günlerin sevilen pop muzik şarkıcısı Ece Seçkin twitter'da Arda Kural'a yazdığı mesaj ile olay oldu. Boyu ile yapılan eleştirilere tepki gösteren Ece Seçkin, Arda Kural'a yazdığı mesaj ile tepki alınca mesajını sildi fakat işin aslı sonra ortaya çıktı. Peki Ece Seçkin'in boyu kaç santim, kilosu kaç?

Abone ol

Ece Seçkin son günlerin konuşulan isimlerinden biri oldu. Twitter'da oyuncu Arda Kural'a yazdığı cevap ile olay olan Ece Şeçkin kısa süre sonra yorumu sildi fakat dikkatli takipçilerin gözünden Ece Seçkin'in mesajı kaçmadı. Boyu ile sürekli gündem olan Ece Seçkin'in boyu 1.55 kilosu ile 46.  Şarkıcı Ece Seçkin, Twitter'da oyuncu Arda Kural adına sahte hesap açan kullanıcıya verdiği cevapla tepki topladı. Peki ne yazdı? 

 Ece Seçkin "Hayatın kanununu yazabilseydim, seni sever miydim?" gönderisine, Arda Kural adına açılan hesaptan "Sevse nereni sevecek 153" yorumu geldi.

Seçkin, boyu ile ilgili gelen olumsuz yorum üzerine "Kes lan Şizo" cevabıyla tepki verdi.

Daha sonra ise hesabın Arda Kural'ın fanına ait olduğu ortaya çıktı. Ece Seçkin de bunun üzerine yazdığı yorumu kaldırdı. Olay sonrası sosyal medya ikiye bölündü. Bazı takipçiler Ece Seçkin'i, insanların rahatsızlığı üzerinden hakaret etmemesi gerektiği konusunda uyardı.

ECE SEÇKİN KİMDİR: 12 Eylül 1991 yılında dünyaya gelen Ece Seçkin doğma büyüme İstanbulludur. Türk pop müziği sanatçısı olan Ece Seçkin bu sene çıkardığı Adeyyo şarkısı ile popüler olmuş ve ünlenmiştir. Müzik kariyerine 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başlayan Ece Seçkin.

1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazandı. Sekiz yıl boyunca bale ve dans eğitimi alan Ece Seçkin 2006 yılında Levent Arslan’dan şan dersleri almış, 2010 yılında ise Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanmıştır. 2011 yılında Ozan Doğulu ile tanışmış ve Bu Ne Yaa adlı albümünü çıkarmıştır. Hoşuna mı Gidiyor şarkısı ile Youtube’da 80 milyon izlenen Ece Seçkin son olarak Adeyyo şarkısıyla gündeme gelmiştir