BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ebru Öztürk kimdir Survivor'da Yılmaz'ın kara listesinde

Ebru Öztürk kimdir Survivor'un sivri dilli yarışmacısı. Survivor ünlülerde yarışan Ebru Öztürk takım arkadaşı Yılmaz Morgül ile fena kapıştı. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlığı alan Ebru elenmesi için Yılmaz Morgül'ü yazmıştı ama giden isim Yağmur olmuştu.

Abone ol

Ebru Öztürk kimdir Survivor'da takım arkadaşı Yılmaz Morgül ile yıldızı bir türlü barışmadı. Ebru Öztürk en son dokunulmazlık oyununu kazanıp Yılmaz Morgül'ü eleme adayı yapınca gündeme oturdu. Peki Ebru Öztürk kimdir , sevgilisi ve göğüs kazası neydi?

Survivor ünlüler takımında performansı ile öne çıkan Ebru Öztürk, Yılmaz Morgül adını yemek kavgası yüzünden yazdı.

Ebru Öztürk 'Neden Yılmaz Morgül'ü seçtiğini'  "Kimi söyleyeceğim çok düşünmedim. Çünkü benim burda kalbimi kıran bir kişi vardı. Ben bunu unutmadım. Benden özür dilemedi. O yüzden de Yılmaz'ı söylemek istiyorum" sözleriyle açıkladı.

YILMAZ MORGÜL ÇOK BOZULDU

Yılmaz Morgül ise 'Türk halkı görecektir kimin ne kadar doğru kimin sahte olduğunu. Gece kalk hasta diye su ver üstünü ört. Karşılığında da gördüğünüz gibi insanlık ödülü. Ben bir kişiye yanlış yaparsam gider gönlünü okşarım. Ben zaten o davranışı sergiledim" dedi.

EBRU ÖZTÜRK KİMDİR?

Survivor adasında başarılı bir yarışma çıkaran Ebru Öztürk podyum kazaları ile sıkça gündeme geldi. Bu kazaların ilk sırasında ise dekolde frikikleri yer alıyor.

Spor sahalarından podyuma transfer olan Ebru Öztürk, frikikleri ile magazin medyasında sıkça yer alan bir isim. Aşk hayatı ile de sık sık haber olan Ebru Öztürk, 1984 İstanbul doğumlu.

Survivor ünlüler kadrosundaki Ebru Öztürk sevgilisi ve podyumdaki göğüs kazası ile hatırlanıyor. Defilede göğüsleri açılınca sevgilisi Bekir Aksoy 'Göğsün açıldı Ebru' diye seslenmişti.

Bir dönem Fenerbahçe voleybol yakımında forma giyen Ebru Öztürk, kariyerine model olarak devam ediyor. Konya Selçuk Üniversitesinde eğitimini tamamlayan Öztürk, İstanbul Moda Haftası’ndaki bir fotoğrafı ile günlerce konuşulmuştu.

EBRU ÖZTÜRK GÖĞÜSLERİ AÇILINCA SEVGİLİSİ...

Ünlü modacı Nejla Güvenç’in defilesinde meslektaşları ile podyumu paylaşan Ebru Öztürk, podyumda dekolte kazası yaşamıştı. Defileyi gizleyen sevgilisi Bekir Aksoy giydiği kıyafetin dekoltesi kayıp göğüsleri ortaya çıkınca “Göğsün açıldı Ebru” diye seslenmişti.

EBRU ÖZTÜRK SEVGİLİSİ KİMDİR?

Ebru Öztürk, “Doktorlar” dizisinde yakından tanıdığımız Bekir Aksoy ile aşk yaşadığı dedikoduları ile uzun bir süre magazin gündeminde yer almıştı.