BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.428,32
HABER /  DÜNYA

Eboue: Pişman değilim

Galatasaray’ın Fildişili oyuncusu Emanuel Eboue, PFDK’ya sevk edilmesine sebep olan Mandella tişörtünü giydiği için pişman olmadığını belirt...

Abone ol

Galatasaray’ın Fildişili oyuncusu Emanuel Eboue, PFDK’ya sevk edilmesine sebep olan Mandella tişörtünü giydiği için pişman olmadığını belirterek, "Ne olursa olsun yaptığımdan gurur duyuyorum" dedi.
Fransız basınına konuşan Eboue, "Nelson Mandela Afrika için çok şeyler yapmış bir lider. Avrupa için bile bir şeyler başarmış bir insan. Ben ve Drogba ona sadece borcumuzu ödemek istedik. Güney Afrika ülkesine bir mesaj yollamak istedik" diye konuştu.

“PİŞMAN DEĞİLİM”
Federasyon yetkililerinin kendilerini yanlış anladığını savunan Fildişi Sahilli oyuncu, "Ben yaptığımın kötü bir şey olmadığını biliyorum ve pişman değilim. Şampiyonlar Ligi maçı günü stada geldiğimde kocaman ’Madiba’ posteri gördüm ve bu beni çok mutlu etti. Nasıl bir insan benim yapmış olduğum hareketi politik algılar bilmiyorum. Bizler futbolcuyuz, politikacı değil. Bu olayın bana ve takımıma bu kadar pahalıya patlayacağını bilseydim yapmazdım. Ama ne olursa olsun yaptığımdan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

"GÖNLÜMDEKİ TAKIM..."
Şampiyonlar Ligi’nde Juventus karşısında başarılı bir performans sergileyen oyuncu, gönlünden geçen takımı da açıkladı. Ebue, “Paris Saint Germain ile karşılaşmak isterim. Bu benim için büyük bir keyif olur” dedi.
(İHA)