BIST 10.009
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.429,28
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

e okul nedir? e okul sistemine nasıl girilir? e okul takdir teşekkür hesaplama ve devamsızlık öğ

E Okul nedir? E okul giriş nasıl yapılır? E Okul takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır? E Okul devamsızlık nasıl öğrenilir? E Okul hakkında tüm detaylar internethaber.com'da

Abone ol

E Okul nedir? E okul giriş nasıl yapılır? E Okul veli bilgilendirme sistemi ile veliler öğrencilerin durumlarını öğrenebiliyor. E Okul sistemi ile öğrenciler e-karne sorgulamalarını yapabildikleri gibi, E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) ile veliler öğrencilerin devamsızlık durumlarını da öğrenebiliyorlar.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (E-Okul Karne Notu Hesaplama) E-okul takdir teşekkür hesaplama, E okul ile karne notu öğren, E Okul giriş nasıl yaparım? E Okul veli bilgilendirme sisteminin faydaları nedir? E okul ile neler öğrenebilirim. E okul öğrenci devamsızlık durumu sorgula. E okul ile veliler öğrenciler hakkındaki bilgileri tam olarak online bir platform üzerinden erişebiliyorlar. E-Okul karne notları girildi mi? E okul ile sınav tarihleri ve sınav notları öğrenilebiliyor. e-okul veli bilgilendirme sistemi. E okul yıl sonu notu hesaplama. E Okul MEB’nin bir yazılımıdır. E Okul hakkında bilmek istediğiniz her şey internethaber.com adresinde

E OKUL YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ NEDİR?

E okul yönetim bilgi sistemi ile öğrencilerin okuldaki davranışları ve aldıkları notlar online olarak görülebilmektedir. Öğrenci velileri e okul sistemine giriş yaptıktan sonra öğrencilerin notlarını, karne sorgulamalarını, takdir teşekkür hesaplamalarını, e-karnelerini ve devamsızlık durumları gibi bilgileri inceleyebilmekteler.
E Okul Yönetim Bilgi Sistemi ile veliler öğrencilerin okuldaki davranışlarını online olarak izleyebilecekler.


E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİYLE NELER ÖĞRENİLEBİLİR

E Okul sistemine TC kimlik numaraları ve okuldan aldıkları numara ile giriş yapan veliler öğrenciler sınavlardan aldıkları notlara, haftalık ders programlarına, not bilgisine, okulun yaptığı duyurulara, sınav tarihlerine, yıl sonu notlarına, takdir ve teşekkür hesaplama işlemlerine, e-karneye, nakil bilgilerine, sorumluluk ve ortalama yükseltme puanlarına, meslek lisesi alana geçiş sonuçlarına ve teknik lise geçiş sonuçlarına ulaşabiliyorlar.

E Okul sistemi ile artık öğrencilerin not saklama dönemleri de son buluyor. Veliler diledikleri zaman çocuklarının okuldaki durumlarıyla ilgili bilgilere bu sistem ile ulaşabiliyorlar.

E-OKUL SİSTEMİNİN FAYDALARI NELERDİR?

E-Okul sisteminin öğrenciler, öğretmenler ve veliler açısından bir çok faydaları bulunmaktadır.

E-OKUL SİSTEMİNİN ÖĞRENCİLERE FAYDALARI NELERDİR?

Öğrenciler sınav sonuçlarını öğrenebilecek,

Testler çözebilecek,

Kendilerine ait bir sayfalık internet sayfası tasarlayabilecek,

Devamsızlıklarını kontrol edebilecek,

Hastalık ders programını kontrol edebilir,

Meslek lisesi alana ve teknik lise geçiş sonuçları varsa öğrenebilir,

Seçmeli derslerini seçebilir,

Sınav tarihlerini öğrenebilir,

Sorumluluk ve ortalama yükseltme puanlarını öğrenebilir.

E Okul nedir? E okul giriş nasıl yapılır? E Okul veli bilgilendirme sistemi ile veliler öğrencilerin durumlarını öğrenebiliyor. E Okul sistemi ile öğrenciler e-karne sorgulamalarını yapabildikleri gibi, E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) ile veliler öğrencilerin devamsızlık durumlarını da öğrenebiliyorlar.