BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Düşük faizli çiçek gibi kredi

Yapı Kredi'nin, yılbaşına özel, müşterilerine üç farklı bireysel ihtiyaç kredisi sunduğu bildirildi.

Abone ol

Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamada, bankanın 2010'a girerken müşterilerinin değişen ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak amacıyla üç farklı yılbaşı kredisi paketi hazırladığı ifade edilerek, farklı vade ve masraf yapısıyla oluşturulan ''Düşük Faizli Çiçek Gibi Kredi'', ''Faizsiz'' ve ''Masrafsız Kredi'' seçenekleri ile Yapı Kredi müşterilerinin bütçelerine en uygun krediyi seçme olanağına kavuşacakları belirtildi.

Düşük Faizli Çiçek Gibi Kredi'nin faizlerinin aylık yüzde 0,52'den başladığı vurgulanan açıklamada, tutar ve vadeye göre farklı komisyon oranları ve masraf uygulanan Düşük Faizli Çiçek Gibi Kredi'nin maksimum 20 bin lira ve 36 ay vade seçenekleri ile alınabildiği duyuruldu.

Vade sonuna kadar faiz ödemeden, sadece peşin komisyon ile alınabilen Faizsiz Kredi'nin ise maksimum 5 bin lira için ve 12 aylık vadede kullanılabildiği bildirildi.

Hiçbir masraf veya komisyon ödemeden, sadece faiz ödeyerek kullanılabilecek Masrafsız Kredinin tutar ve vade sınırı 10 bin lira ve 24 ay olduğu belirtildi.