BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.432,79
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Dünyanın en renkli otelleri

Seyahatlerinize biraz renk katmak isterseniz "dünyanın en renkli otelleri" listesine bir göz atın.

Abone ol

Seyahatlerinize biraz renk katmak isterseniz sizin için hazırladığımız "dünyanın en renkli otelleri" listesine bir göz atıp bir sonraki seyahatinizi planlayabilirsiniz...

ODA FİYATLARI DEĞİŞİYOR

Antik Kent'te yer alan bu çağdaş otel, şehrin neo-klasik önermeleriyle hoş bir kontrast yaratıyor. Otelin oda fiyatları 289 dolardan başlıyor.Renk konusunda bir uzman olan Pantone'un sahibi olduğu bir otelden daha fazla ne beklenirdi ki? Belçika'nın başkentindeki bu otel ziyaretçilerine renkli düşler vaat ediyor. Odaların gecelik fiyatı ise 69 dolardan başlıyor.

1950'LERİN GÖZDE OTELİ

The Saguaro Palm Springs'de (üstte) havuz kenarı eğlencenin keyfini çıkarmak için geceliği 179 dolardan başlayan fiyatlarla rezervasyon yapabilirsiniz. 1950'lerin gözde oteli artık daha renkli ve etrafını kaplayan çöl ile büyük bir kontrast içinde.

İşte En Renkli Oteller

The Saguaro’nun bir başka oteli de Arizona'da bulunan Scottsdale (altta). Cennet havası estiren bu otelin ise gecelik fiyatı 89 dolardan başlıyor.

cyjc.jpg 

EN İYİ OTEL

Lobideki Rübik küpü renkleri ve neon ışıklar ile 1970'lerin havasının hakim olduğu bir otel burası. Odalar 209 dolardan başlıyor.Şehrin en iyi otellerinden biri olan The Standard, 2002 yılında ziyaretçilerine açılmıştı. Oda fiyatları 254 dolardan başlıyor.

Daha yeni restore edilen The Inn at John O’ Groats, artık daha kuzeyli bir havaya büründü. Ana renklerin hakim olduğu bu otele, sivri çatılar ve bir de plaj eşlik ediyor. Gecelik fiyatlar 126 dolardan başlıyor.

Hotel Silken Puerta America, bir otelden çok modern sanat müzesini andırıyor. Bunun sebebini de, otelin bir değil 12 ayrı tasarımcının elinden çıkmasına bağlayabiliriz. Oda fiyatları 167 dolardan başlıyor.

İTALYA'DA ROMANTİK BİR MANZARA İÇİN

İtalya'nın renkli modaevlerinden Missoni, Edinburgh'da ve Kuveyt'te oteller açarak turizm sektörüne de adım attı. İçinde birbirinden farklı tasarımlar, renkli detaylar ve dikkat çekici aksesuarlar olan bu otelde konaklamanın bedeli ise çift kişilik odalarda gecelik 266 dolardan başlıyor.

Dört ayrı katında da dört farklı tasarımcı çalıştığı bu otele özellikle modernistler bayılacak. Bu eğlenceli otelin gecelik konaklama fiyatı ise 240 dolardan başlıyor.

hk.jpg 

Rosas & Xocolate (Güller ve Çikolata) ismini aşıkların birbirine vermeyi sevdiği en popüler hediyelerden alıyor. Pembesever balayı çiftleri için ideal bir otel. Oda fiyatları 235 dolardan başlıyor.

STÜDYO OTEL

Sanatçı Piet Mondrian'ın tasarladığı Luna2 Studios'da 60'ların 'stüdyo-otel' havası egemen. Otelin resepsiyonunda Mondrian'ın en ünlü eserlerinin birer kopyası yer alıyor. Havuz başında ise rengarenk motifler sizi bekliyor. Bu otelde kalmanın bedeli ise 450 dolardan başlıyor.

Pembeler içindeki bu otelde konaklama ücreti 127 dolardan başlıyor.

ipu.jpg 

DENİZCİ TEMALI MOTİFLER YER ALIYOR

Napoli'nin sırtlarında denizci temalı bu otelde mavi, kırmızı ve yeşil renkler ağırlıklı. Hatta bazı odalarda pencere kenarlarına tekne modelleri bile eşlik ediyor. Çift kişilik oda fiyatları ise 251 dolardan başlıyor.

Hesperia Bilbao butik otelinin rengarenk kutulardan oluşan camları, odanızın içini rengarenk ışıklarla süsleyecek. Bu rengarenk odalarda kalmanın ücreti ise 81 dolardan başlıyor.