BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,69
ALTIN 2.403,42
HABER /  POLİTİKA

Dünyada CHP gibisi yok

İzmir'de konuşan Gül'e göre dünyada CHP gibi bir başka parti yok. İşte gerekçe..

Abone ol

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, ''İsminde halk kelimesini taşıyan bir parti halkın cumhurbaşkanını seçmesinden hiç rahatsız olur mu? Türkiye'de oluyorlar. Dünyada zannetmiyorum ki böyle bir başka parti olsun. Hem halka önem versin hem de cumhurbaşkanını halk seçerse çok tehlikelidir desin'' dedi.

Partisinin İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlediği mitingde Başbakan Recep Tayip Erdoğan'dan önce konuşan Gül, İzmir'in Türkiye'nin en şirin kenti ve demokrasinin beşiği olduğunu söyledi.

ABDULLAH GÜL'E BÜYÜK SEVGİ

Meydanı dolduran vatandaşların ''Türkiye sizinle gurur duyuyor'' sloganlarına Bakan Gül, ''Biz sizinle gurur duyuyoruz'' karşılığını verdi.

Partililerin ''Vur vur inlesin, Deniz Baykal dinlesin'' diye tempo tutmaları üzerine Bakan Gül, ''Vurmaya hiç gerek yok. Merak etmeyin, zaten bu meydanları sadece dinlemiyorlar, izliyorlar. Zannetmeyin ki, yalnızca İzmir'de bu meydan dolu. Türkiye'nin bütün köşeleri, Anadolu'nun bütün köşeleri, doğu, batı, kuzey, güney her taraf böyle tıklım tıklım dolu ve her tarafta partimize, hükümetimize bu sevgi, muhabbet var'' dedi.