BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.410,87
HABER /  GÜNCEL

Dünya böyle bir rekor denemesi görmedi

Daha önce sualtında nikahlanarak bir ilke imza atan dünya rekortmeni Cem Karabay'dan ilginç bir deneme

Abone ol

Karabay, Yeniçarşım.com sponsorluğunda gerçekleşen rekor denemesin çerçevesinde Caddebostan Sahili'nde kurulan 8 metre uzunluğunda, 3 metre genişliğinde ve 3 metre derinliğindeki 80 tonluk dev akvaryuma bu akşam saat 19.30'da girdi. Akvaryumda Türk bayrağı açan Karabay, kendisine ait rekoru geliştirmeye çalışacak. Sualtında 192 saat geçirmeyi deneyecek olan Karabay Guinness Sualtında En Uzun Kalma rekorunu kırmaya çalışacak. Rekor denemesi boyunca çeşitli sürprizlerin olacağı etkinlik alanında, “Evden çıkmadan çarşıya çık” sloganıyla faaliyet gösteren Yeniçarşım.com, Cem Karabay’a sudan çıkmadan alışveriş yapma imkanı sunacak. 29 Ekim’e kadar suyun içinde kalarak rekor kırmayı planlayan Karabay, özel klavye yardımıyla www.yeniçarşım.com’a girerek sualtından alışveriş yapacak.

ZİYARET EDİLEBİLECEK

Cem Karabay’a destek olmak ve sualtından alışveriş deneyimine şahit olmak isteyenler 21-29 Ekim tarihleri arasında Caddebostan sahiline kurulmuş cam havuzu ziyaret edebilecek. Ayrıca rekor denemesi canlı olarak www.facebook.com/yenicarsim adresinden izlenebilecek.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeniçarşım.com Genel Koordinatörü Elif Bakiler şu açıklamayı yaptı:

“E-ticaret alanında rekorlar kırmak amacıyla yola çıkmış Yeniçarşım.com olarak dünya rekortmeni Cem Karabay’ın yeni rekor denemesini gönülden destekliyoruz. Kullanıcılara gerçek mağazalardan 7/24 güvenli online alışveriş keyfi sunmak amacıyla Yeniçarşım.com’u kurduk ve 2 yıl içinde işbirliği yaptığımız mağaza sayısını 5000’e çıkartıp tüm ürün kategorilerini kapsayarak rekor kırmayı hedefliyoruz.”

Türkiye’nin en büyük çarşılarından biri olan www.yeniçarşım.com’da hepsini ticari unvana sahip kişi ve kurumların açtığı 281 gerçek mağaza bulunuyor ve 24 kategoride 120 bin'in üzerinde farklı ürün sunuluyor. Kullanıcılar bu gerçek mağazalardan istedikleri ürünü 7 gün 24 saat alma imkanı buluyor.