BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.475,31
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Dumankaya hi-Fit'te kampanya!

Dumankaya İnşaat, sektöre ve ev sahibi olmak isteyenlere farklı bir ufuk açtı.

Abone ol

Bahçeşehir’de yükselmeye başlayan hi-Fit projesi fark yaratan konsepti, satış ofisinin yaratıcı mekânsal kurgusu ve etkinlikleri ile büyük bir ilgi görüyor.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın, Avrupa Yakası’nın gözbebeği Bahçeşehir’de sıra dışı ve ayrıcalıklı konsepti ile hayata geçirdiği hi-Fit projesi ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar tarafından büyük bir ilgi görüyor.

Hareketli ve zinde yaşam, fit kalma ve sağlıklı beslenme gibi modern hayatın olmazsa olmazlarını konut projesinde bir araya getiren Dumankaya İnşaat, sektöre ve ev sahibi olmak isteyenlere farklı bir ufuk açtı. hi-Fit’in lansman kampanyasında satış adedi 100’ü geçerken; Dumankaya İnşaat’ın fark yaratan bu yeni konsepti, hayatlarında zindelik ile konforu birleştirmek isteyen birçok insanın ilgisini cezbediyor. Projede satışa açılan 1. etabın satışları, karşılaşılan büyük ilginin bir sonucu olarak kısa sürede tamamlanırken, yine lansmana özel fiyatlar ile 2. etabın satışlarına da başlandı. Konsepti ve hizmetleri kadar cazip alım fırsatları ile de dikkat çeken projede, Dumankaya projelerinde ilk kez, hi-Fit lansmanına özel olarak sunulan 72 ay sıfır faiz kampanyası 31 Mayıs 2014 tarihinde son bulacak.

hi-Fit projesine olan ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya sözlerine şu şekilde devam etti: “hi-Fit projesi daha önce sektörde yapılmayanı hayata geçiren bir proje. Bu anlamda, projenin lansman kampanyasında daire sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyen müşterilerimizden gördüğümüz ilgi ve alaka bizi mutlu ediyor. Biz Dumankaya İnşaat olarak, her anlamda sektörde öncü olma vizyonumuzu geliştirerek devam ettirme amacındayız. İçinde bulunduğumuz çağa uygun yaşam alanlarına sahip olma isteği ve beklentileri göz önüne alınarak tasarlan hi-Fit ile daire sahibi olmak isteyenler zinde bir hayat için ihtiyaçları olan her şeyi bir arada bulabilecekleri yepyeni bir yaşam alanı imkânına sahip olacaklar. hi-Fit projesi ve burada yapılan çalışmalar bizim öncü konumumuzun en güzel örneklerindendir.”

hi-Fit Satış Ofisi ile Farklı Bir Dünya

Tasarımından mekânsal kurgusuna, görsel malzemelerden spor ve egzersiz alanlarına kadar ziyaretçilerine Dumankaya’nın ayrıcalıklı dünyasını ve hi-Fit projesinin zindelik ve konfor ile dolu gündelik yaşamını deneyimleme fırsatı sunan hi-Fit satış ofisi, teması ile de fark yaratıyor.

Mimari tasarımının yanı sıra gerçekleştirilen etkinlikler ile de farklı bir havaya bürünen hi-Fit satış ofisinde, sağlıklı ve zinde yaşam konuşmaları, yoga etkinlikleri, anne çocuk aktiviteleri, moda- kozmetik ve teknoloji konularında uzman konukların katılımı ile gibi birçok konuda yaratıcı çalışma gerçekleştiriliyor.