BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.401,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Düğüne giden minibüs takla attı

Gebze'den Arnavutköy'e düğüne giden bir minibüs atla attı. Araçtaki çok sayıda kişi yaralanırken yaşlı ve çocuklar şok geçirdi.

Abone ol

Gebze'den, Arnavutköy'deki bir akrabalarının düğününe giden aynı aileden 7 kişi, içinde bulundukları minibüsün TEM Otoyolu'nda takla atması sonucu yaralandı. Düğün konvoyunda bulunan çocuk ve yaşlılar, kaza nedeniyle gözyaşlarını tutamadı.

Kaza, TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde meydana geldi. Gebze'de oturan Gümüşoğlu ailesi, İstanbul Arnavutköy'de oturan bir akrabalarının düğüne gitmek üzere 41 H 2279 plakalı minibüsle yola çıktı. TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiine gelindiğinde, yolda zigzag yaparak ilerlediği öne sürülen bir araç, minibüs sürücüsü Adem Gümüşoğlu'nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesine neden oldu.

Sinir krizi geçirdi

Savrulan minibüs, takla attı. Kazada sürücü Adem Gümüşoğlu ve minibüste bulunan akrabaları Hülya Gümüşoğlu, Arda Gümüşoğlu,
Hacer Gümüşoğlu, İdris Gümüşoğlu, Mehmet Gümüşoğlu ve Fatma Gümüşoğlu yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Düğün konvoyunda bulunan diğer araçlardaki çocuklar ve yaşlılar ise kaza sonrası sinir krizi geçirdi.

Babasını görünce şok geçirdi

İdris Gümüşoğlu'nun 10 yaşındaki oğlu Ahmet, "Babam çok kötü, kafasında kan vardı" diyerek gözyaşı döktü.
Konvoyun önünde bulunan araçların sürücüleri de, "Bir araç zigzag çiziyordu. Minibüsü sıkıştırdı ve minibüste takla attı" şeklinde konuştu. Minibüsü sıkıştırdığı iddia edilen aracın sürücüsü Erdinç B. ise kazanın ardından olay yerine geldi. Sürücüyü karşılarında gören konvoydakiler ise tepki gösterdi. Düğün konvoyundakiler, "Hem suçlusun hem de üstümüze yürüyorsun. O minibüsten ölü çıksaydı sen görürdün" diyerek araç sürücüsüne bağırdı. Olay yerindeki polis, konvoydakileri yatıştırmaya çalıştı. Olay yerinde inceleme yapan polis, kazaya ilişkin inceleme başlattı.