BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,67
ALTIN 2.418,88
HABER /  GÜNCEL

Düğünde takılan altınları takside unuttular!

Düğünden sonraya taksiye binen yeni evli çift gelinlikle birlikte düğünde takılan takıları da takside unutup indiler.

Abone ol

Düğünden sonraya taksiye binen yeni evli çift gelinlikle birlikte düğünde takılan takıları da takside unutup indiler. Gelin Aslı Başarır ve damat Sean Maylone, düğün telaşı ile düğünde takılan altınları takside unuttuklarını ve daha sonra takıları unuttukları taksiciden hiçbir haber alamadıklarını belirterek "Düğünün yapıldığı otelin önünsen taksiye bindik fakat; MOBESE'da taksi görünmüyor" dediler.

Sikayetvar.com'a gönderilen bir şikayet traji komik bir hikayeyi ortaya çıkardı. 23 Ocak tarihinde Karaköy'de bir otelde evlenen gelin Aslı Başarır ve damat Sean Maylone gönderdikleri şikayet ile düğünde takılan takıları takside bırakıp indiklerini anlattılar.

Gelin Taksiyi Anlattı

Gelin arabası olmadığı için düğün sonrası taksi ile evlerine dönmeye çalışan gelin ve damat altınları takside nasıl unuttuklarını şöyle açıkladılar:

"Karaköy'de bulunan bir otelde düğünümüzü yaptık. Düğünden sonra yoldan bir taksi çağırarak akrabalarımız ile birlikte beş kişi taksiye bindik. Arabada yer kalmadığı için gelinlik ile birlikte altınların bulunduğu çantayı taksinin bagajına koyduk. Mecidiye'ye gelince taksiden indik ve bagajdan takıları almayı unuttuk."

Otelin hemen karşısında bulunan MOBESe kameralarından görüntülerini incelediklerini fakat tam bir bilgiye ulaşamadıklarını kaydeden Başarır, "MOBESE görüntülerinden taksinin Fiat Albea olduğunu ve plakasının 34 TJN ile başladığını gördük. Yağmur nedeniyle son rakam çok net değildi. Ayrıca arka sağ tamponu içeri çökmüş bir taksiydi, şu anda bu taksiyi arıyoruz, yardımcı olabilecek birisi varsa, lütfen iletişime geçsin" dedi.