BIST 10.282
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.412,71
HABER /  MAGAZİN

Dudak dudağa öpüştüler mi?

Bülent Ersoy'la Zeki Müren'in dudak dudağa fotoğrafları yayınlandı. Fotoğraflar olay oldu. Ersoy o geceyi anlattı.

Abone ol

Dün ortaya çıkan fotoğraflarda Bülent Ersoy ve Zeki Müren'in dudak dudağa öpüştüğü görülüyor. Ersoy o fotoğrafla ilgili olarak "kesinlikle dudaklarımız birbirine değmedi"

Ersoy fotoğrafla ilgili şunları söyledi:

“Nigar Uluerer’in doğum günüydü. Zeki Bey dudaklarını uzatınca ben de uzattım. Dudaklarımız kesinlikle birbirine değmedi, öpüşmedik. İkimizde profesyonel sanatçılarız. Sosyal ilişkilerde sevmek değil ama saygı duymak mecburiyetindeyiz. O gecede iki taraf birbirine saygı gösterdi.

BENİM TARZIM DEĞİL

Normalde Zeki Bey’e dudaklarımı uzatmaya cüret edemem çünkü benim tarzım değildir. Zeki Bey ise öpüşmeyi çok sever. Zeki Bey’e duyduğum saygıdan ötürü dudaklarımı ona doğru uzattım. Kendimi çekemezdim.

HİS ÖPÜCÜĞÜ DEĞİL SEVGİ ÖPÜCÜĞÜ

 Zaten o öpücük his öpücüğü değil saygı öpücüğüydü. Sonuçta bu bir şov. Özelimde de öyle öpüşmeyi sevmem, tarzım değil. Birlikte olduğum insanlarla da mesafeliyimdir, vıcık vıcık olmayı hiç sevmem. Sanki küçülürmüşüm gibi gelir bana.

ZEKİ BEYLE BİRBİRİMİZİ SEVMEZDİK

Zeki Bey benim ustamdı ama birbirimizi sevmezdik. Buna rağmen öldüğünde morgda onu ilk ben gördüm ve yanaklarını öptüm. Buz gibiydi, gözünün rimelleri akmıştı. Yüzünü sevdim ve hakkımı helal ettim.”
ZEKİ MÜREN VE BÜLENT ERSOY DUDAK DUDAĞA!
OLAY YARATAN FOTOĞRAFLAR!

[PAGE] [PAGE] [PAGE]