BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.401,14
HABER /  POLİTİKA

DSPnin internet sitesi durdu

DSP'nin resmi internet sitesi de Ecevit'in vefatı üzerine normal yayınını durdurdu.

Abone ol

Eski Başbakan Bülent Ecevit'in vefatının ardından soğuğa rağmen DSP'lilerin Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nin (GATA) önündeki bekleyişleri devam ediyor. GATA önüne sabahın ilk ışıklarıyla gelen partililer ve vatandaşlar, Ecevit için açılan anı defterlerine duygu ve düşüncelerini aktarmaya başladılar.

Emekli öğretmen Osman Altınsoy, deftere ''Saygıdeğer Başbakanım ömrümde üç adam tanıdım. Biri Atam, biri babam, biri de siz. Rahat uyu yüce insan'' diye yazdı. Partili Ender Eş de, duygularını ''Sayın Karaoğlan, şu anda ne yazacağımı, ne diyeceğimi bilemiyorum. Senin için Allah'tan rahmet dilemek bile beni çok üzüyor. Seni unutmak mı asla'' diye aktardı.

Nursel Kızılırmak ise deftere ''Bir Cumhuriyete saldırıdan sonra hastalandınız. Bir Cumhuriyet yürüyüşünden sonra vefat ettiniz. Sizi çok özleyecek ve arayacağız. Allah rahmet eylesin, rahat uyu. Türkiye'nin başı sağolsun'' diye yazdı. Bu arada DSP'nin resmi internet sitesi de Bülent Ecevit'in vefatı üzerine normal yayınını durdurdu. Sitede, siyah zemin üzerinde ''Ulusumuzun başı sağolsun'' mesajı ile Ecevit'in elinde beyaz güvercin bulunan bir fotoğrafına yer veriliyor.