BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.441,30
HABER /  MAGAZİN

Drogba 'iç çamaşırı' ile poz verdi

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Cristiano Ronaldo gibi iç çamaşırı sektörüne girdi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Galatasaray'ın Fildişili yıldız futbolcusu Didier Drogba'da Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'dan sonra iç çamaşırı sektörüne girdi.

İç çamaşırı markalarında oynayan futbolcu modeller denildiğinde akla ilk olarak İngiliz futboolcu David Beckham ve Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo geliyor. İki ünlü futbolcuda ünlü moda markalarının ürettiği iç çamaşırı koleksiyonlarının reklam yüzü olarak kamera karşısna geçti. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo kısa bir süre önce 'CR7' adlı markası altında çıkardığı kendini adını taşıyan iç çamaşırları ve yer aldığı fotoğraf çekimi ile büyük dikkat çekmişti. Galatasaray'ın ve Chelsea'nin efsanevi Fildişili yıldızı Didier Drogba'da geçtiğimiz gün iç çamaşırı sektörüne el attı.

1.20140418103133.jpg

Fildişili yıldız kendini adını taşıyan markasını HOM ile işbirliği içerisinde Drogba & Co olarak çıkardığı iç çamaşırlarının renklam çekimlerinde oldukça dikkat çekti. 36 yaşındaki ünlü futbolcu Didier Drogba yer aldığı iç çamaşırı çekimleri ile magazin basınında yer alırken ünlü futbolcunun yapılan tanıtım toplantısında yeni çıkarılan her iç çamaşırlarının satışından 1 Euro'sunun kendi kurduğu Didier Drogba Vakfı'na giderek yoksul ve yardıma muthaç insanlar için kullanılacağını belirtti.

2.20140418103415.jpg

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun kendi adı ile çıkardığı iç çamaşırı markası ve çekimleri dikkat çekerken ünlü futbolcu Didier Drogba'nında benzer bir projede yer alması futbol yıldızlarının iç çamaşırı sektörüne atıldığı şeklinde yorumlandı.

3.20140418103519.jpg

Ünlü futbolcu Didier Drogba'nın kendi adıyla çıkardığı iç çamaşırlarının satışından gelen gelirin yoksul ve yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağını açıklaması magazin basını ve taraflı tarafsız herkes tarafından takdir topladı ve büyük alkış aldı.