BIST 10.320
DOLAR 32,20
EURO 35,11
ALTIN 2.465,08
HABER /  GÜNCEL

Dr. Tekin Çolakoğlu'na büyük onur!

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Dr. Tekin Çolakoğlu, Güney Doğu Avrupa Ülkeleri Oryantiring Birliği yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Abone ol

Türkiye'de Oryantiring sporunun gelişmesinde önemli adımlar atan Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu, Güney Doğu Avrupa Ülkeleri Oryantiring Birliği Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Çolakoğlu, halen Türkiye Oryantiring Federasyon Başkanlığı görevini yürütüyor.

Oryantiring sporu Türkiye'deki gelişimiyle de Avrupa'da göz dolduruyor. Yeni yönetimiyle ilk yılında önemli çalışmalara imza atan Oryantiring Federasyonu Başkanı Dr. Tekin Çolakoğlu, 16-17 Kasım'da Sırbistan'ın Belgrad şehrinde yapılan toplantıda bu kez de Güney Doğu Avrupa Ülkeleri Oryantiring Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Çolakoğlu'nun bu başarısı uluslararası arenada Oryantiring sporunda Türkiye için çok önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

DÜNYA ŞAMPİYONASI TÜRKİYE'DE

Bu arada Çolakoğlu başkanlığındaki federasyon, son yılların en önemli organizasyonunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 2014 Dünya Kupası Oryantiring yarışması ve Uluslararası Antalya Oryantiring günleri 27 Şubat 2 Mart 2014 tarihleri arasında Kemer-Tekirova (Phaselis Milli Park Bölgesi) en az 30 ülke ve yaklaşık 2000 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek.