BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.398,55
HABER /  DÜNYA

Domates festivalinde kavga

Silivri’de düzenlenen Domates Festivali’nde olay çıktı. Jandarma olay çıkaran kişileri gözaltına aldı. Festivalde sahne alan Ferhat Göçer , ...

Abone ol

Silivri’de düzenlenen Domates Festivali’nde olay çıktı. Jandarma olay çıkaran kişileri gözaltına aldı. Festivalde sahne alan Ferhat Göçer , “ Senede bir kez geliyoruz. Yapmayın” diye olay çıkaranlara tepki gösterdi.
29.’su düzenlenen geleneksel Silivri Değirmen Köy Domates Festivalinde büyük bir coşkuyla başladı. Etkinliğe Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri CHP ilçe teşkilatı başkanı Mümin Tuğlu, CHP milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı
Festivalde ilk olarak Rumelili Orhan ile Kemal sahne aldı.Orhan ve Kemal’in ardından muhteşem bir konser veren Ferhat Göçer hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği festivalde domates güzeli seçildi.
TÜRBİNLER KARIŞTI
Ferhat Göçer konseri sıralarında,iddiaya göre alkol alan gençler arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.Kavganın büyümesi üzerine tribünde bulunan çocuklar ve bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi.Jandarmanın müdahale etmesiyle kavga büyümeden sonlandırıldı.Kavga karışan gözaltına alınırken , Ferhat Göçer, “Gençler yapmayın. Senede bir kere geliyoruz.” diyerek duruma tepki gösterdi.
(İHA)