BIST 10.188
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.401,84
HABER /  DÜNYA

Ankara’da olaylı gece

Ankara’da yolu trafiğe kapatarak devirdikleri çöp konteynerlerini ateşe veren grup, müdahale için gelen çevik kuvvet ekipleri ve TOMA’yı gör...

Abone ol

Ankara’da yolu trafiğe kapatarak devirdikleri çöp konteynerlerini ateşe veren grup, müdahale için gelen çevik kuvvet ekipleri ve TOMA’yı görünce ara sokaklara kaçtı.
Gezi Parkı olaylarını bahane eden 25 - 30 kişilik bir grup, akşam saatlerinde Kenndy Caddesi’nde toplandı. Polis, grubu yolu trafiğe kapatmamaları yönünde uyarılarda bulundu. Uyarılara aldırış etmeyen yüzleri maskeli eylemciler, çöp konteynerlerini ateşe verdi. Çevik kuvvet ekipleri ve TOMA’lar müdahale için harekete geçti. Ekiplerin geldiğini gören eylemciler ara sokaklara kaçtı. Eylemcilerin yaktığı ateş, TOMA tarafından söndürülerek yol temizlendi.
Çevik kuvvet ekipleri ile eylemciler arasındaki kovalamaca ara sokaklarda da devam etti. Gezi Parkı eylemlerinin Ankara’daki sembolü haline gelen Kuğulu Park’a giden ekipler, burada boş stantlarla karşılaştı. Yüzleri maskeli eylemcilerin polislerin geldiğini görünce buradan da kaçtığı görüldü. Çevik kuvvet ekiplerinin Kenndy Caddesi’ndeki bekleyişi sürüyor.