BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Dolunay 19.bölüm fragmanı Hakan'dan şoke eden itiraf!

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Dolunay 19.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam yayınlanan son bölümüyle ekrana gelen Dolunay'da dün akşam nefesler tutuldu. Herkes merakla Dolunay yeni bölüm fragmanını bekliyor. Dolunay'ın 19.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

Başrollerini Özge Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay 19.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanını izlediğimiz zaman Hakan'ın büyük bir itirafını görüyoruz. Gelin hep birlikte Dolunay yeni bölüm fragmanına bakalım.

Ferit ve Nazlı dışarıya renk vermemek için oyunu bütün gayretleriyle devam ettirirler. Aşık bir çift gibi görünmek için yaptıklarının arkasında gerçek hisleri mi vardır? Kendilerine bile itiraf edemeseler de oyun için yaptıkları onları duygusal olarak da yakınlaştırır. Dolunay yeni bölüm fragmanına baktığımız zaman ise Hakan'dan büyük bir itiraf görüyoruz.

HAKAN DEMET'E HER ŞEYİ İTİRAF EDİYOR

Bir olay karşısına deliye dönen Hakan, Demet'e her şeyi itiraf ediyor. Bir anda sinir krizi geçiren Hakan, Bulut'un anne ve babasını öldürdüğünü söyledi.