BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Dolmuş ve taksicilerden Gökçek’e destek

Ankara’daki dolmuş ve taksi esnafı, ODTÜ yolundaki çalışmaları desteklediklerini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e dest...

Abone ol

Ankara’daki dolmuş ve taksi esnafı, ODTÜ yolundaki çalışmaları desteklediklerini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e destek verdi.
Ankara Minibüsçüler Esnafı Odası Başkanı Hacı Bekir Gani, ODTÜ’de devam eden yol çalışmasına destek verdiklerini söyledi.
Şoförler adına açıklama yapan ve Ankara nüfusunun hızla arttığını söyleyen Ankara Minibüsçüler Esnafı Odası Başkanı Gani, "Bu tür yolların engellenmesine biz karşıyız. Hizmet engelleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e sorduk, gerçekten bu kadar ağaç kesiliyor mu diye. Baktık ki 600 kadar ağaç kesilmiş. Ancak yerine 3 bin ağaç dikileceği taahhüt edildi. İstendiği takdirde 23 bin ağacın da ODTÜ çevresine dikileceği söylendi. Ancak geçtiğimiz günlerde buraya yine geldiğimizde ODTÜ çevresinde yapılan villalardan ve sosyal tesislerden dolayı ağaçların kesildiğini gördük. Buna niye kimse sesini çıkarmıyor" dedi.

’’YILLARDIR TRAFİĞİN KAHRINI ÇEKİYORUZ’’
Şoför esnafı olarak gerçekten yıllardır trafiğin kahrını çektiklerini belirten Gani, "Ankara’nın çok acil yollara ihtiyacı var. Biz bu tür çalışmaları destekliyoruz. Ankara’da yapılan çalışmalar gözle görülen çalışmalardır. Belediyeden istendiği takdirde istenilen yerlere ağaç dikilecektir. Çalışmaları engelleyen kişilerin öğrenci grupları olduğuna inanmıyorum. Dışarıdan gelen illegal gruplar olduğunu biliyoruz. Yapılan hizmetleri engellemeyelim destekleyelim" dedi.
(İHA)