BIST 9.791
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,29
HABER /  GÜNCEL

Doktor sigara için uyarınca

Aşırı alkol nedeniyle fenalaşan üniversite öğrencisi, götürüldüğü Acil Servis'i birbirine kattı

Abone ol

İNTERNET HABER - İzmir'de, aşırı alkol nedeniyle fenalaşan ve ambulansla hastaneye götürülen 27 yaşındaki üniversite öğrencisi G. D. D., iddiaya göre, gözlem odasında içmeye başladığı sigarayı söndürmesi konusunda uyarılınca bıçakla doktorlara saldırdı.

Bir doktoru kolundan yaralayan G.D.D., polis ve güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Olay, dün  saat 21.00 sıralarında, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi. Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi olan 27 yaşındaki G.D.D., iddiaya göre, kız arkadaşı ile tartışması sonrası bir süre içki içti. Fenalaşan G.D.D., ihbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

MEYVE BIÇAĞIYLA SALDIRDI
Gözlem odasına alınan G.D.D.'ye doktorlar sakinleştirici yapmak istedi. Kabul etmeyen ardından cebinden çıkardığı sigarayı yaktığı ileri sürülen G.D.D.'yi, Acil Servis'te görevli Asistan Doktor, evli ve 3 çocuk babası Yılmaz Güney Ertöre (47) ile Doktor Özgür Önen (26) uyardı. Uyarı üzerine G.D.D., üzerindeki meyve bıçağını çıkartıp iki doktora savurmaya başladı.

3 hafta önce dünya evine girdiği öğrenilen Özgür Önen'i sol kolundan yaralayan G.D.D.'yi, bağırışları duyup odaya koşan hastane polisi ve güvenlik görevlileri etkisiz hale getirdi. Kolundan hafif yaralanan Özgür Önen, tedavisinin ardından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek darp raporu aldı. Gözaltına alınarak Yeşilyurt Polis Merkezi'ne götürülen G.D.D.'den her iki doktor da şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.